2777
2789
عنوان

حالم از دخترم بهم میخوره دیگه

2077 بازدید | 75 پست

دخترم ۹ سالشه.من چون خودم خیلی از خانواده ضربه خوردم خیر سرم میخواستم نزارم دخترم اینجوری بشه 

خودم نپوشیدم وهسه خودم خرج نکردم در توانم بهترینا رو براش خریدم ولی الان میبینم نسبت به بچه های دیگه مثل افسرده هاست 

هیچ چیزی شادش نمیکنه

دیروز با دوستم از یه مغازه شیریتی فروشی رد شدیم برای بچه اش شیرینی خرید مقداری.منم چند تا دونه برای دخترم خریدم

بچه اون دید انقدررر ذوق کرد نشست خورد این ولی دید گفت این چیه من نمیخورم چرا خریدی دوست ندارم فلان شیرینی رو باید میخریدی

منم نشستم همشو خوردم اخرش دید بهش هیچی نمیرسه یکی رو گرفت خورد

💩 تو بختم که یکی درست حسابی تو سرنوشتم نمیاد اینم معلومه بزرگم بشه همینجور  میمونه فقط ازم توقع داره

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا دوست نداشته انقدر چیز حادی نبود

همیشه همینطوریه 

صحبت دوست نداشتن نیست 

پدر مادرهی دورم رو میبینم انقدر که من ارزش میزارم یک دهمشم نمیزارن ولی بچه های شادی دارن

ولی دختر من اصلا

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر
اصلا شاد نیست همش گریه میکنه هر چی بخرم براش ونگ میزنه

بجای اینکه براش خرج کنی 

باهاش بازی کن 

باهم آشپزی کنید  کیک بپزید 

شبها براش قصه بخون 

ساعت خوابش رو درست کن 

اون شبیه خودت میشه 

خودتو شاد و پر انرژی کن 

و صبور باش 

درست میشه