2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بخوام گاز بخرم ایرانی.نمیخرم مثلا گل سر سبد گازهای ایرانی داتیسه. که گرون هم هست. خواهرم داره اما اونجوری که باید خوب باشه نیست. برو تو صنف لوازم خونگی ها گازو بخر. شرکت هایی که تخصصشون گازه. نه مثل اخوان یا کن یا البرز 

کن پول سابقش رو میخوره وگرنه تو رده خوبی نیست حتی تو ایرانی ها

والا شوهر من خیلی پرس و جو کرده بود. اولش نمیخواستیم بخریم ولی این به پولمون میخورد. 

از نظر موتور ( چون موتوراشون پلاستیکیه) کن جنس مقاوم تری نسبت به بقیه داره.

البته اگه موتور فلزی باشه خب پولشوم گرونتره.

ولی شوهرم به این نتیجه رسیده بود. ظاهرش خیلی خوشگل نیست مثل بیکمث و ... ولی کاراییش میگن بهتره.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی محصولات با کیفیت از جمله سینک، هود، گاز، شیرآلات و... واسه فروش دارند.علاوه بر اون کلی مقاله دارندکه شما رو راهنمایی میکنه در خرید شیر ظرفشویی ومعرفی شیر دو منظوره،  و خرید بهترین شیر ظرفشویی شلنگ دار که میتونه در شستن سینک و ظرف ها کمک خوبی بهمون بکنه و انواع شیر روشویی پایه بلند طلایی که خیلی زیبا و لوکسه. بهتون پیشنهاد میکنم حتما به سایتشون سر بزنید

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید