فلفلیشووونمممم مدیر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 53 عنوان خانوما بیاین لباسمو ببینین دوسش ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 45 پست این لباسو همین امشب خریدم برای مراسم عقد پسرداییم توی مغازه خوشم اومد اما الان از موقعی که اومدیم خونه دیگ به دلم نمیشینه احساس میکنم به سنم نمیخوره و سنگدوزی هاشواصلا دوست ندارم😭روم نمیشه به همسرم بگم 1404/02/30 | 04:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشانیشیرین عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 412 مارو گرفتی این که خوشکله تو تن البته اگر پهلو نداشته باشی
فلفلیشووونمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 53 عزیزم مشخصه تو تن خیلی خوشگله واقعا اخه تنخور مدل هارو که نگاه میکنم خیلی قشنگه اما امشب مامانم خواست ببینه گفت عکسشو بفرست تنخور از اون موقع که تنخورشو برای مامانم فرستادم دلزده شدم انگار توی عکس به تن بدافتاده اینم بگم خودم شکم و اینا ندارم و ن لاغرم ن تپل سایزم ۳۸ عه ولی احساس میکنم به قشنگی تن مدل نیست
فلفلیشووونمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 53 خیلی مدن تو تن قشنگ میشینن واقعا خوشگله دو دل نباش واقعا اخه تنخورش و عکس گرفتمد ست نداشتم تا قبل اینکه توی عکس خودمو ببینم دوسش داشتم
فلفلیشووونمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 53 مارو گرفتی این که خوشکله تو تن البته اگر پهلو نداشته باشی ندارم ن شکم ن پهلو ندارم اصلا🥹
فلفلیشووونمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 53 به نظرتون اگه بدم قدشو کوتاه کنن یعنی بشه میدی،تا روی مچ پا یا بالای مچ پا روی ساق ولی اون شال بغلش رو داشته باشه بد میشه؟
تیراختور عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 106 به نظرتون اگه بدم قدشو کوتاه کنن یعنی بشه میدی،تا روی مچ پا یا بالای مچ پا روی ساق ولی اون شال بغلش ... نه زیباییش به همین بلند بودنشه
فلفلیشووونمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 53 قدشو بدم مثل این بکنن اون شالی که این داره رو لباس منم داره
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 22923 واقعا اخه تنخور مدل هارو که نگاه میکنم خیلی قشنگه اما امشب مامانم خواست ببینه گفت عکسشو بفرست تنخور ... نه عزیزم خیلی خوشکله باور کن جدی میگم متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️
فلفلیشووونمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 53 نه زیباییش به همین بلند بودنشه عههه میدونی چرا گفتم اخه قدم ۱۶۰ هست بخاطر اون میگم شاید به منی که ریزه میزه ام لباس انقدر بلند اوکی نباشه