2777
2789
عنوان

خانوما بیاین لباسمو ببینین دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لباست قشنگه مبارکت باشه 

لباس به تنهایی خودشو نشون نمیده واسه همین فکر میکنی بهت نمیاد 

باید آرایش و شینیون مناسب کنی و کفش پاشنه دار شیک بپوشی و چون سنگ دوزی داره گردنبند نپوش فقط گوشواره بزرگ نگین دار بپوش و دستبند و انگشتر نگین دار سفید 

خب تنخور خودتو بزار شاید بهتر نظر دادن چون تو تنت ندیدیم . ولی قشنگه

راستش عکس تنخورشو پاک کردم کلا انقدر که احساس میکردم بد افتادم ولی همسرم و بقیه میگن خیلی بهت میاد من خودم دقیقا هیکلم مثل عکسیه که گذاشتم فقط قدم کوتاه تره ۱۶۰ عه

عزیزم لباست قشنگه مبارکت باشه لباس به تنهایی خودشو نشون نمیده واسه همین فکر میکنی بهت نمیاد باید آرا ...

فداتشم مرسی سلامت باشی 

اره مامانمم همینو میگه،میگه لباس به تنهایی خودشو نشون نمیده ممنونم از راهنمایی های خوبی که کردی حتما همین کارو میکنم ❤️🥹

راستش عکس تنخورشو پاک کردم کلا انقدر که احساس میکردم بد افتادم ولی همسرم و بقیه میگن خیلی بهت میاد م ...

عزیزم ی چیزم هستا لباس مجلسی با ارایشو مدل موی درست شده میاد همینجوری عکس انداختی ب دلت نمیشینه ارایش کن موتو درست کن اون موقع میاد بهت 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .