2777
2789
عنوان

خانوماییکه بچه کوچیک دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 22 پست
صب تا شب بازی میکنه وسط بازیش هی میاد میگه مم.ه ندم لباسمو حر میده روزی چند بار دست میزنه ببینه سرجا ...

🤣🤣🤣🤣

قطره استامینوفن بمال،بگو تلخ شده

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خورد گفت تنده دیگه نزار دست بزنه

نمیزارم ولی حریفش نمیشم میکوبه با دست بهم گریه میکنه حرص میخوره منم میبینم عصبی میشه دیگه باهاش کل کل نمیکنم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
چند بار قط کردم دوباره خورد هرکار میکنم باز میخوره نمیدم گریه میکنه خودشو میزنه یا تو خواب دنبال سین ...

من همون روز از شیر گرفتما، الان ۲۰ روزه دیگه نمیخوره، کل روز هروقت شیر خواست حواسشو پرت کن ، شب موقع خوابم با شعر اینا حواسشو پرت کن رو پات بذار بخوابه ، چند روز فقط صبح ها بده بعد چند روز تا خواست دیگه نده بذار گریه کنه اشکال نداره، من پسرم صبح میخواست ندادم نزدیک یکساعت گریه کرد بعد که ناامید شد از شیر، خودش گفت بریم پنیر بخوریم و رفتیم صبحانه دادم بهش ، فردا صبحشم خواست سرشو گرم کردم پیش پیش کردم خوابید و دیگه ترک کرد، پسر منم خیلی وابسته بود ولی خیلی راحت ترک کرد دلم براش کباب شد🤣

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
من همون روز از شیر گرفتما، الان ۲۰ روزه دیگه نمیخوره، کل روز هروقت شیر خواست حواسشو پرت کن ، شب موقع ...

عزیزم ی هفته اس الان از شیر گرفتمش . دیگه چاره ای نداشتم رفتم الکی گفتم الان با چاقو ممو میبرم چاقورو گرفتم مثلا دارم میبرم سینمو بعد از پنجره الکی مثلا پرت کردم گفتم نگا بریدم پرت کردم بعد یواشکی رژ زدم چسب شیشه ای زدم گفتم نگا خون میاد اوف شده دیگه ممه ندارم . الان ی هفته اس نمیخوره دیگه ام نمیگه . دو سه روز اول میگفت کمک میکنم ممت خوب بشه مامان بعد میخورم هی میومد بوس میکرد سینمو ک خوب بشه مثلا . دیگه این تنها راه بود ب ذهنم رسید هرکار کردم باز میخورد فلفل زدم چسب مشکی زدم و..... 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .