بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۲ سال و ی ماهشه بچه م تپل نیست خدا رو شکر سالمه سلامتیش برام مهمتره تا چاق بودنش مکمل بهش نمیدم اتفاقاً سوال منم هست بعد دوسالگی باید مکملی بهش بدیم یا نه
دوسال و نه ماه شیرت قطع کن میگن شیر مادر ۲ سال بیشتر بخوره واسه خود بچه ضرر داره
چند بار قط کردم دوباره خورد هرکار میکنم باز میخوره نمیدم گریه میکنه خودشو میزنه یا تو خواب دنبال سینم میگرده میپره از خواب میخوره تا نخوره نمیخوابه خیلی بد وابسته شده الانم ک عقلش میرسه با هیچی نمیتونم گولش بزنم
چند بار قط کردم دوباره خورد هرکار میکنم باز میخوره نمیدم گریه میکنه خودشو میزنه یا تو خواب دنبال سین ...
من سرسینم فلفل زدم دو روز اصرار داشت دادم بهش دهنش سوخت دیگه نخورد شبا بهش غذا بده بعد قبل خواب بااهاش بازی کن ک خسته بشه دیگه میخوابه تا خود صبح صبحش احتمالاً شیر بخوهد ک فلفل بزن بگو دیگه تیز شده کثیفه خودش دیگه نمیخوره