2777
2789
عنوان

چه برندی ژل لب بزنم ی سال بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 400 توی کرمانشاه اصلا ژل یک میلیونی نداریم گرون ترینش 1 میلیونه

منم کرمانشاهم 

احتمالا شما یا ارایشگاه تزریق ژل انجام میدی که اینقدر ارزونه

یا پیش پرستارایی ک بخاطر پول بیشتر براشون مهم نیست

مشتری با ژل ارزون کلی آسیب ببینه

پس دکترت رو عوض کن

و حتما هم انزیم بزن

چون طولانی مدت دچار عوراض خیلی بدی میشی

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

سلام عزیزم 🌸
ماندگاری ژل لب بستگی به نوع فیلری داره که استفاده می‌شه. بعضی از فیلرها فرمول قوی‌تری دارن و تا حدود ۹ ماه تا یک سال موندگاری دارن، ولی بعضی فیلرها سبک‌ترن و ماندگاری‌شون حدود ۶ ماه یا کمی بیشتره.

✅ اما اینکه ژل واقعاً یک سال بمونه یا نه، بستگی به عوامل زیادی داره مثل:

• متابولیسم بدن خودت
  • سبک زندگی
  • تکنیک تزریق
  • برند دقیق ژل

اما نکته‌ای که خیلی مهمه همیشه از فیلرهای اورجینال با مجوز رسمی وزارت بهداشت استفاده کن، چون کیفیت ژل مستقیماً روی ماندگاری و سلامتت تأثیر می‌ذاره.
قیمت فیلر هم بسته به برند و مهارت پزشکت متغیره یه برند متوسط از 5 تومن شروع می‌شه.
ارادت 

کلینیک زیبایی مدیفیکا مازندران

منم کرمانشاهم احتمالا شما یا ارایشگاه تزریق ژل انجام میدی که اینقدر ارزونهیا پیش پرستارایی ک بخاطر پ ...

خیر داخل کلینیک تزریق کردم که کارت بهداشت و پروانه داشتند ژل ها همگی مرغوب بودن و از مارک های معروف استفاده میشه،توی بهترین جای شهر هم هست کلینیک ها کلا قیمتشون همینه

دوستم چندین ساله استفاده میکنه و راضی هست نه گلوله گلوله میشه نه عفونت میکنه

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)