2777
2789

فارغ التحصیل شدم ولی یه بار نشد عین ادم درس بخونم. از صبح خودمو کردم تو اتاق  گوشی خاموش یه اتاق دیگه تازه همین الان اومدم سمتش. به امید اینکه درس بخونم. کل این تایم هیچی نخوندم حتی بیدار موندم تا صبح بازم هیچی نخوندم نمیدونم چه مرگمه حالم از خودم بهم میخوره. پس فردا نمره ها و رتبه ها اعلام بشه من میمونم یه دنیا سرکوفت. ولی بازم نمیتونم درس بخونم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم خودتی درس رو مثل تفریحی نگاه کن و بخون  اونوقت بهش علاقه مند میشی ... به شکل یک وظیفه نگاه کنی آدم رو زده میکنه 

موفق باشی 

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

من قانون داشتم برا خودم در کنار درس حتما حتما سرگرمی داشتم دو ساعت درس نیم ساعت بزن برقص و حرف زدن با دوستی و چند کار سرگرم کننده دیگه شارژ میشدم دوباره درس 

من تو اتاقم میشدم استاد و درس رو مرور میکردم برا خودم 

نه کسی که بخوام فقط حفظ کنم 

الانم راضیم به چیزی که شدم

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم