2777
2789
عنوان

شلوار پیدا نمیکنم

143 بازدید | 13 پست

میخوام با مانتوی متوسط تقریبا بلند شلوار راسته خنک بپوشم 

اما یا بگ هستن و خیلی گشاد 

یا مام استایل یا جذب

جنس های الیاف طبیعی و لنین یا سبک و خنک معمولا گشاد ن 

پارچه شون هم بیرون پیدا نمیشه بدم خیاط

چی کار کنم شلوار گشاد بخرم بدم خیاط برام درست تنگ تر کنه میشه؟ یا بد درمیاد با تعویض مدل

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زیاد خوشم از بگ و جین و اینا نمیاد دارم ولی خب استفاده نمیکنم زیاد 

امروز یه شومیز گرفتم یه شلوار هم خواستم بگیرم جنسش خیلییی خوب بود یعنی عاشقش شدم برای منی که جنوبم عالیه خیلی خنکه و نرم اولین بار بود انقدر از یه شلوار خوشم اومد

منم پیدا نمیکردم ولی این فروشگاه های لباس که همه چی دارن اکثرا دارن برو بگرد بهشون بگو

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

یه خیابون برو که راسته ی شلوار فروشی باشه

شهر ما اینطوری نیست متاسفانه 

همه خیابونها و مراکز خرید قاطی پاتی همه چی میفروشن 

اصلا صنف بندی نشده 

آدم پدرش درمیاد همه جا رو میگرده باز پیدا نمیکنه

منم زیاد خوشم از بگ و جین و اینا نمیاد دارم ولی خب استفاده نمیکنم زیاد امروز یه شومیز گرفتم یه شلوار ...

چه خوب مبارک باشه عزیزم 

من خیلی گشتم پیدا نمیکنم

چه خوب مبارک باشه عزیزم من خیلی گشتم پیدا نمیکنم

ممنونم عزیزدلم 

آنلاین نمیتونی خرید کنی؟

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

اگر پیجی بشناسی معرفی کن هرچند شلوار باید با پرو کردن باشه ولی مجبور بشم میخرم

وآیسا گلم برم ببینم روی اون پاکتی که شلوار رو برام گذاشتن پیجی چیزی هست یا ن