2777
2789
عنوان

تورپخدا ازدواج فامیلی نکنید خیلی سخته خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 20 پست
من که خواهر شوهرم زنداداشم هم هست ولی اصلا اجازه نمیدم کسی توی زندگیم دخالت کنه خواهر شوهرم یک ماه ق ...

من شوهرم گوش نکرد 

بهش کفتم ب ما ربطی نداره ولی متاسفانه ادم جو گیریه

واقعا ک متاسفم براشون ...ولی من اوضاعم خیلی بدتره اونکی برادر شوهرمم با پدرم خیلی شوخی بدی کرده ...ک ...

وای دلم‌خیلی پره ببخشید اینجا میگم

برادرشوهر کثافتم به بابای من گفته شیره میکشه زمین گیر شده‌ بابای من چن ساله بخاطر الزایمر مریض اصلا اهل دود نیس

برا اون یکی جاریام گفته مامانش زن خراب هس‌ حالا مامانش فوت کرده‌ اونم چندین ساله

یا به یکی دیگه از جاریم گفته مامانش معتاده که صد در صد داره دروغ میگه

همه اینا رو تو پیام‌فرستاده برا شوهرم منم یواشکی خوندم دلم‌میخواد به جاریام بگم‌ این چه کثافتی هس

دارم میترکم به بابام حرف زده

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اینکه شوهرم خیلی ادم جو گیریه برادر شوهرم داره پرش میکنه حسابیییی ...من بهش گفتم کاری ب بحثشون ...

پی تو دخالت نکن که زندگی تو هم‌خراب میشه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

این کلا روانیه ..شوهرت چیزی بهش نگف؟

چن سال پیش تصادف کرد الان ویلچری هس

من اون موقع حتی نامزدم نبودم

ولی الان همه رو مقصر میدونه.

شوهرم چن بار باهاش دعواش شده ولی اون بازم‌حرف خودشو میزنه‌

ازش متنفرم