2777
2789

میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید دعا کنید بچم سالم باشه توی این یازده هفته اولین باری هست که میخوام برم ببینمش دعا کنید قلبش بتپه بچم سالم باشه انشالله اجرتون با امام حسین🫶😍

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

انشاا... به سلامتی و سالمه💙💙😍😍

برا من دعا کن فردا امتحانمو خوب بدم میگن دعای خانوم باردار مستجابه

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

انشاا... به سلامتی و سالمه💙💙😍😍برا من دعا کن فردا امتحانمو خوب بدم میگن دعای خانوم باردار مستجابه

مرسی عزیزم حتما موفق میشی برات توحید میخونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم حتما موفق میشی برات توحید میخونم

قربونت عزیزم منم برا نی نی قشنگت حمد میخونم 💙🤌

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

@ترخون123‍ 

خوبی عزیزم نوبت دارم برای امروز عصر برم نی نی رو ببینم گفتم بدونی 

برام دعا کن عصری حس کردم ی کوچولو لکه دیدم میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اومدی خبرم کن برات صلوات فرستادم

سلام عزیزم خوبی رفتم دیدن نی نی 😍😍😍😍😍😍

خداراشکر قلبش میتپید سالم بود خیلی خوشحالم خیلیی😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکررررررر خداروشکر دعا کن منم برم بگم سالمه. ب دکترت گفتی برای لکه بینی

آره گفت عیبی نداره ولی خودم حس میکنم حس کرده بودم و چیزی نبوده ولی خب بازم رعایت میکنم امیدوارم این حال خوبو تجربه کنی من ازش فیلم گرفتم هر ۵ دقبقه یکبار میرم نگاش میکنم😂 قربون صدقش میرم

انشالله عزیزم انشالله نی نی های هردومون سالم میان بغلمون شک نکن بسپارش به حضرت ابلفضل که تحت هر شرایطی مراقبش باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40