2777
2789

من پدرم فوت شده حدود۱سال و‌خورده ای پیش

من بشدت زیاد بهش وابسته بودم و هرروز خیلی زیاد براش گریه میکردم

روز ۱۳بدر شبش خواب دیدم

دارم گریه میکنم سر یه مزاری بودم

یدفعه اسمان یه جثری شد یدفعه ی پیرمرد کنارم با عصا ظاهر شد بدون حرف بزنه من فهمیدم عزرائیل

یه صدای ببند خیلی بلند پخش شد با عصابیت زیاد که بازم بدون معرفی کنه فهمیدم صدای خداست که داد میزد این خسته کرده همه رو‌ارامش همه رو‌گرفته من به بچه هاش رحم‌کردم‌تاالان از الان ببرینش ببرینش دیگه نباید زنده بمونه  فهمیدم خدااز گریه زیادم‌ناراحت صدا خیلی عجیب و‌ترسناک بود

از اونروز هرکار میکنم هرکار میکنم نمیتونم ی قطره اشک‌بریرم

دارم داغون میشم عصبی شدم انقدر بهم‌فشار میاد دست چپم و سینه چپم همیشه شدید درد میگیره 

نه برای بابام حتی برا سختی زندگیم برااخلاق بد شوهرم همیشه با گریه کردن خودم اروم میکردم الان هرکار میکنم نمیشه

امشب از سختی های زندگیم ب مرز جنون‌رسیدم داغون بودم انقدر جیغ زدم یه قطره اشک لریزم‌میدونم خیلییی سبک‌میشم ولی نمیشه😭😭😭😭نمیدونم چیکارکنم

نگید چقدر اصرار ب کریه داری واقعا بغض و سختی و‌همه جی داغونم کرده میخوام‌حل کنم نمیشم 

میخوام سیک‌بشم‌فقط با یه دقیقه اشک ریختن😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

عزیزم 

هر طوووور شده برو مشاور داغون میشیاااا

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین مسخره نمیکنم. ولی قکر کنم جواب بده این روش

پیاز رنده کن. همین که با بوی پیاز اشکات جاری شد شروع کن به گریه کردن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
خدا بدلت ارامش بده

بهتین چیزی ک‌میشد بگید امیدوارم واقعا ممنونم😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عزیزم هر طوووور شده برو مشاور داغون میشیاااا

بخدا دارم‌میمرم حداقل با کریه سبک‌میشدم‌الان همونم ازم‌گرفته شد😭😭

الان قلبم تیکه تیکه ولی خنثی بدون یه قطره اشک

من یه عمس بابام‌میدیم انقدر گریه میکردم الان اصلا اصلا

عذاب دهنده ای شرایط

ببین مسخره نمیکنم. ولی قکر کنم جواب بده این روشپیاز رنده کن. همین که با بوی پیاز اشکات جاری شد شروع ...

چشام‌انقدر سوخت اذیت شدم

امتحانش کردم😭😭😭

وای من ترسیدم.یاخدا.عزیزم خدا کمکت بده.واقعا شرایط سختی داری

خیلی عجیب بود

خوابم

از همون شبم دیگ‌بابام خوابم نیومد😭😭😭

عزیزدلم باید با مشاور صحبت کنی شوک شدی اونا میتونن راهنمائیت کننروحشون شاد خدا بهت صبر بده

نمیدونم مقاومت برا مشاور براچیه

کاش میشد برم😭

خیلی عجیب بودخوابماز همون شبم دیگ‌بابام خوابم نیومد😭😭😭

بخدا واقعا ترسیدم.خیلی خواب عجیبی بوده.عزیزم دنیا رفتنیه. همه بالاخره یه روز میرن.سعی کن خودتو آروم نگه داری. اگه میبینی خیلی حالت خرابه برو مشاور.شاید کمکی بهت کرد