متاهلا بگن لطفا: بنظرتون این طبیعیه که توی دوماه و نیم شوهرم ۶ شب منو تنها گذاشت تانصفه شب؟؟؟ بادوستاش رفته بود بیرون
من میگم میخواد روزا بره اشکال نداره ولی اخه طبیعیه شب تانصفه شب ساعت یک ونیم اینا منو تنها بذاره؟؟ اسم این کار رفیق بازی نیست؟؟؟!!!
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شوهرو نمیدونم ولی من عاشق وقتاییم که بابام خونه نیست✨همچی در ارامشش
😂😂
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
جدییی؟؟ ممنون عزیزم همه سرزنشم میکنن دیشب نشستم حساب کزدم دیدم اینهمههه منو تنها گذاشته
تازه عجیبیش اینه قبلا اینجوری نبود💔
جدییی؟؟ ممنون عزیزم همه سرزنشم میکنن دیشب نشستم حساب کزدم دیدم اینهمههه منو تنها گذاشتهتازه عجیبیش ا ...
خودمو جای شما گذاشتم دیدم ناراحت میشم خودمم متاهلم واقعا از همسرم توقع ندارم اینکارو کنه شاید باورها و تربیت خانوادگی ادمها باهم متفاوت باشه ولی حقیقتا توی خانواده ما اینکارا زشته قابل قبول نیست
خودمو جای شما گذاشتم دیدم ناراحت میشم خودمم متاهلم واقعا از همسرم توقع ندارم اینکارو کنه شاید باور ...
توی خانواده ماهم همینه شوهرمم اینجوری نبود نمیدونم چی شده
مرسی عزیزم ایشالا هرچی از خدامیخوای بهت بده ممنونم🥹♥️