2821
2789
عنوان

شوهرم فقط مادرشو میدونه

157 بازدید | 14 پست

هر وقت اسم مادرشوهرم خونمون میاد دعوا میشه یا هر وقت میرم خونشون بیام ی هفته دعوا داریم الانم ب شوهرم گفتم چرا مامانت بهم تیکه انداخت هیچی نگفتی باز شروع کرده یساعته داره مخمو میخوره 

عزیزم خودت جوابشو بده منتظر دفاع شوهرت نباش 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودتم بی سیاستی عزیزم چرا باید انقدر نسبت به مادرش حساسیت نشون بدی؟

مامانش تیکه انداخت اوکی خودت زبون نداری جوابشو بدی؟ چرا مثل بچه ها منتظری یکی دیگه ازت دفاع کنه قوی باش خودت گلیم خودتو از آب بکش بیرون با احترام جواب بلی ادبیش رو بده دیگه دعوا و ناراحتی هم پیش نمیاد

وقتی حمایت نمیکنه چرا اصلا مطرح میکنی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
شوهرم به مادرش وابسته‌ست و نمی‌تونه طرف تو رو بگیره. باید خودت فاصله بگیری یا روش حرف بزنی که حد و مرز بذاره. الکی نکش خودتو تو دعواهای بی‌خود.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عزیزم صدرصد تقصیر شماست

چرااا خونه مادرشوهرم روستاس مادر بزرگ منم روستاس ک شب مادربزرگم شام دعوت کرده بود قرار بود شبو بمونبم روستا مادرشوهرم گف رفتید شامو خوردید شوهرت بیاد تو شبو بمون اونجا شاید من با پسرم حرف دارم 

الان ب شوهرم میگم چرا چیزی نگفتی شروع کرده باز

خودتم بی سیاستی عزیزم چرا باید انقدر نسبت به مادرش حساسیت نشون بدی؟مامانش تیکه انداخت اوکی خودت زبون ...

من اونشب با مامانش بحثم شد شدید ولی خب توقع داشتم شوهرم پشت من دربیاد ک نیومد پشت مامانش دراومد

چرااا خونه مادرشوهرم روستاس مادر بزرگ منم روستاس ک شب مادربزرگم شام دعوت کرده بود قرار بود شبو بمونب ...

میگفتی من کنار شوهرم نباشم تنش به تنم نخوره خوابم نمی‌بره مادرشوهر جان 😑

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
همون💔

ساده نباش

انتظار همدلی داری ولی این کار رو نمیکنه

قرار نیست هرچی میخوایم همون بشه

از این موضوع فاصله بگیر 

درگیری با مادرشوهر هیچ حاصلی برای زندگی مشترک نداره

اگه مادرشوهرت شعور نداره فقط پیگیری نکن تا خسته بشه یا یه وقتی شوهرت بفهمه کار مادرش بده

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792