2777
2789

کلی مکمل خریدم ولی منصرف شدیم تنبلی تخمدان دارم 

برای تقویت هم مناسبه 

۱-استرادیول خارحی 

۲اینو فولیک 

۳- آووا بوست 

۴-اسپرین 

کسی خواست به قیمت پایین تر میفروشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تنبلی تخمدان چه ربطی داره به بارداری نگه دار بخور من با تنبلی تخمدان دوبار باردار شدم ۲ تا دختر د ...

عزیزم لطفا میشه بگی تنبلیت در چه حد بود با چه داروهایی و بعد چند وقت باردار شدی منم تنبلی دارم خیلی ناراحتم و نا امید فکر میکنم راه سختی و در پیش دارم

عزیزم لطفا میشه بگی تنبلیت در چه حد بود با چه داروهایی و بعد چند وقت باردار شدی منم تنبلی دارم خیلی ...

من از ۱۸ سالگی نامنظمی پریود و تنبلی تخمدان و کیست تخمدان هورمون مردونه بالا و تخمدان پلی کیستیک داشتم 

۲۱ سالگی عروسی کردم دکترم گفت اوضاعت خیلی داغونه زودتر اقدام کن ۳ سال حداقل طول می‌کشه باردار بشی رو حساب حرف دکتر کلی ترسیدم و ۶ ماه بعد عروسیم اقدام کردم به بارداری 

بارداری اولم ۶ ماه طول کشید یعنی من سر اولین سالگرد عروسیم حامله بودم 

من از ۱۸ سالگی نامنظمی پریود و تنبلی تخمدان و کیست تخمدان هورمون مردونه بالا و تخمدان پلی کیستیک داش ...

من کیست ندارم ۲۱ سالمه فقط تنبلی دارم بشدت مضطربم و ناامید 

با خودم میگم اگه چند ماه اقدام کنمو نشه نابود میشم همین حالاشم امیدمو از دست دادم

ممنون میشم کامل توضیح بدی برام

من ۳ ماه قبل اقدام قرص سیپروترون کامپاند خوردم که پریودام منظم بشه بعدش مدروکسی پروژسترون می‌خوردم که این بهم نساخت و دائم خونریزی داشتم 

۲ ماه هم لتروزول خوردم و باردار نشدم 

بعد از اون نام امید شدم ول کردم یک ماه استراحت دادم دارو نخوردم 

بعدش قطره ویتاگنوس و قرص اگنوگل خوردم با عسل و سیاهدونه ناشتا به شوهرمم میدادم همون ماه باردار شدم با اینا 

البته ویتامین دی ماهی یدونه میخوردم به شوهرمم میدادم ویتامین ای هم یه روز درمیون می‌خوردم قرص Q10 هم یه روز درمیون با شوهرم می‌خوردیم با اینا باردار شدم 

این ویتاگنوس و اگنوگل گیاهیه از داروخونه بگیر 

ولی بارداری دومم مستقیم رفتم سراغ طب سنتی اول یک ماه قرص جلوگیری از بارداری روکین خوردم که پریودام منظم بشه بعدش رفتم طب سنتی بهم حب کیست داد فقط اونو دوبار به فاصله ۲ هفته گذاشتم تو واژنم به مدت ۲۴ ساعت بعدم باید درش میوردم همون ماه اول اقدام باردارشدم 

من کیست ندارم ۲۱ سالمه فقط تنبلی دارم بشدت مضطربم و ناامید با خودم میگم اگه چند ماه اقدام کنمو نشه ن ...

مهم ترین چیزی که باعث باردار نشدنه اضطرابه 

من خودم بارداری اولم تا وقتی استرس داشتم باردار نمی‌شدم بعدش ناامید که شدم بیخیال شدم گفتم بذار این داروگیاهی رو هم استفاده کنم ببینم چی میشه اون ماه کلا فکر میکردم باردار نمیشم بیخیال بارداری بودم و همون ماه باردار شدم 

مهم ترین چیزی که باعث باردار نشدنه اضطرابه من خودم بارداری اولم تا وقتی استرس داشتم باردار نمی‌شدم ب ...

میدونی من بیشتر برا همسرمم آدم خیلی موذب میشه که اونم معطل من باشه خجالت میکشم که مریضم

من کیست ندارم ۲۱ سالمه فقط تنبلی دارم بشدت مضطربم و ناامید با خودم میگم اگه چند ماه اقدام کنمو نشه ن ...

ببین باشگاه برو برای تنبلی تخمدان عالیه یه ورزشی پر جنب و جوش و بپربپر انتخاب کن مثل زومبا تنبلی تخمدانت قشنگ کنترل میشه 

میدونی من بیشتر برا همسرمم آدم خیلی موذب میشه که اونم معطل من باشه خجالت میکشم که مریضم

میفهمم چی میگی ولی تو فقط تنبلی تخمدان نازایی که نداری که معذب بشی

خیلی از زن و شوهرها هستن هردو سالمن ولی یکسال بدون دلیل باردار شدنشون طول می‌کشه 

طول کشیدن بارداری کاملا طبیعیه و معذب نشو دست تو نیست دست خداست هروقت که صلاح بدونه میده 

منی که تنبلی تخمدان و هورمون مردانه بالا و تخمدان پلی کیستیک و پرولاکتین بالا داشتم فقط۶ ماه طول کشید تا باردار بشم اونوقت زن عموم ۱۵ سال بی دلیل باردار نمیشد زن و شوهر هم هردو سالم بودن فقط باید خدا بخواد و اون بده دست تو نیست دور از جونت بیماری لاعلاج و سرطان که نداری یه تنبلی تخمدانه که الان ۹۰ درصد زنا و دخترا دارن چیز عجیبی نیست