2777
2789

من یه دوست صمیمی دارم که خیلی با هم خوبیم اگه کاری داشته باشیم به همدیگه کمک میکنیم این دوستم ماشین داره اگه کاری داشته باشه جایی بخاد بره من میبرمش دیشب دخترش زنگ زد گفت خاله کلاس دارم میتونی منو ببری گفتم باشه داشتم اماده میشدم برم عروسی ولی گفتم گناه ببرمش هنوز که وقت هست خلاصه رفتم دنبالش سوار شد دیدم یه دختر همسن و سال خودش هم باهاشه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوار شد میگه خاله من نمیخام برم کلاس ریاضی میشه منو ببری فلان شهر( شهری که یه ساعت با ما فاصله داره ) گفتم شرمنده من عروسی دعوتم ولی تو گفتی کلاس داری گفت نه میخام برم دور دور ولی شما چیزی به مادرم نگو الان نمیدون به مادرش بگم یا نه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
سوار شد میگه خاله من نمیخام برم کلاس ریاضی میشه منو ببری فلان شهر( شهری که یه ساعت با ما فاصله داره ...

دیگه مسئولیت قبول نکن 

اگه سنش کمه گوشی رو بده دسته مادره که بفهمه 

البته اگه میدونی مادره درست رفتار میکنه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

گفتم خب برسونمت خونه گفت نه چون گفت کلاسم دوساعته منو پارک پیاده کن هر چی گفتم برو خونه نرفت تا امروز همش استرس دارم میترسم بگم دعوا بشه دوستیمون بهم بخوره یا مادرش جلوم خجالت زده بشه اگه نگم میترسم باخبر بشه بگه چرا نگفتی لطفا مادران عزیزی که دختر دارید بگید چیکار کنم