2777
2789
عنوان

نمیدونی یه حرفی رو به دوستم بزنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 24 پست
چند سالشه ؟

۱۶ سالشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالشه

خیر ادامه پیامم رو بخون

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اونم سادس خیالت راحت وگرنه اسنپ می زد پول هم از یه جا از مامان باباش می قاپید

چون سنش کمه مادرش نمیزاره با اسنپ 

من ۱۹ سالمه شخصا تجربه ای ندارم ولییی مطمئنم باید به مادرش بگید، تو دوستام خیلی از این چیزا دیدم، واقعا اسیب دیدن ، انقدر خانوادشونو پیچوندن که به جاهای خیلی بدی کشیده شدن‌. دقیقا تو همون سن ۱۶ سالگی

بگید به مادرش، اینکه الان محدودش کنه بهتره تا اینکه پس فردا بچه دچار اسیب روحی بشه

مطمئننا اگه جای اوکیی میخواست بره لازم نبود پنهان کنه

مشخصه ساده‌ست

چون سنش کمه مادرش نمیزاره با اسنپ

سنش اونقد هم کم نی والا

۱۶ سال کلاس ده دیه بزرگه 

ولی می‌تونست نگه با اسنپ میرم خو کار نداشت میگم پول هم از یجا برمی‌داشت یواشکی یا ب بهونهای

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

سنش اونقد هم کم نی والا۱۶ سال کلاس ده دیه بزرگه ولی می‌تونست نگه با اسنپ میرم خو کار نداشت میگم پول ...

نمیدونم از ناراحتی و سختگیری مادرش میترسم که بعد بچه همیشه منو مقصر بدونم اگه نگم میترسم این پیچوندنا کاری بده دستش 

من ۱۹ سالمه شخصا تجربه ای ندارم ولییی مطمئنم باید به مادرش بگید، تو دوستام خیلی از این چیزا دیدم، وا ...

مادرش چون شاغله خیلی پیگیرش نیست اعتماد کامل بهش داره