2777
2789
عنوان

بنظرتون این خیانت جدا بشم

214 بازدید | 24 پست

سلام من از اونموقع که ازدواج کردم ب همسرم گفتم باید دست بزاری روی قران تا اخر عمرت بمن خیانت نمیکنی و اون هم دست گذاشت قسم خورد حالا  تو گوشی همسرم دیدم تو واتساپ وضیعتش اون خانوم عکس پسرشو گذاشته بود وهمسرم استیکر بوس فرستاده بود واون خانوم دامپزشک و مطلقه هستش وهمه میشناسنش تو محله  وقتی دیدم گفتم چرا این کار و کردی گفت برای پسرش فرستادم ودستم خورد  ومیگه منکه برای تو دست گذاشتم رو قران نمیدونم چکار کنم خیانت هست یانه میشه راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ابن که همسرت کرم داره شکی نیست ولی دلیل محکمی برای جدایی نیست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
باهاش سرد باش محل نده

اخه این خانوم دامپزشک مغازش تو محل وشغل همسرم دامدار بخاطرهمین شمارشو سیو داشته بعد وضعیتشو دید پسرش دوست باشوهرم بوس فرستاده برای پسرش میگه بخدا حواسم نبود فکر کردم پسرش

چرا باید شوهرت شماره اون زنه تو گوشیش باشه و چرا باید وضعیت اونو چک کنه و چرا باید حتی برای پسر اون ...

اخه این خانوم دامپزشک مغازش تو محل وشغل همسرم دامدار بخاطرهمین شمارشو سیو داشته بعد وضعیتشو دید پسرش دوست باشوهرم بوس فرستاده برای پسرش میگه بخدا حواسم نبود فکر کردم پسرش

اخه این خانوم دامپزشک مغازش تو محل وشغل همسرم دامدار بخاطرهمین شمارشو سیو داشته بعد وضعیتشو دید پسرش ...

منم چند وقت پیش دیدم شوهرم تو اینستا برا خانم یکی از همسایه ها که عکس بچشون گذاشته بود نوشته بود خدا حفظش کنه ....میدونستم که خبر نداره این پیج زنه است  فک کرده بود ماله شوهره است ...بهش گفت گفت یا خدا انفالوش کرد🤣🤣

اخه این خانوم دامپزشک مغازش تو محل وشغل همسرم دامدار بخاطرهمین شمارشو سیو داشته بعد وضعیتشو دید پسرش ...

به نظرم لزومی نداره وضعیت اون رو ببینه یعنی انگار براش مهمه طرف چی گذاشته

اگه این اتفاق برای شما هم میفتاد و وضعیت واتساپ یه مردی که از اقوام نیست چک کنی و بوس بفرستی و بگی دستم خورد با برای دخترش بوس فرستادم شوهرت قبول میکنه؟

نمیخوام تهمت بزنم به شوهرت شاید راست میگه ولی زمونه خراب شده باید تیز باشی و جلوی اتفاقات بد رو بگیری

✒️متاهل

منم چند وقت پیش دیدم شوهرم تو اینستا برا خانم یکی از همسایه ها که عکس بچشون گذاشته بود نوشته بود خدا ...

دقیقا اون بخدا درجا پاکش کردشمارشو همچیو حتی خودش گوشیو داد دست من میتونست پاکش کن