یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون زود ازدواج کردی زود بچه دار شدی از نطرت اونا پیرنالان تو تهران من دهه شصتی زیاد می بینم تازه دار ...
نه ربطی به ازدواج خودم نداره .برعکس من خیلی هم دیر ازدواج کردم .دهه شصتیا دیگه کم کم ۴۰سالشونه اون زنی که چهل سالگی ازدواج کنه خوب معلومه قدرت بچه دار شدنشم پایین تره و ممکنه کلا نشه چون بااین مریضی های الان همه دارن ژودتر از موعد یائسه میشن .
حالا بزار ۳۷ ۳۸ سالت بشه می فهمی دهه شصتیا پیر نبودن😂
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
[QUOTE=382672261]نوزده سالگی بچه آوردن از نظر من ابرو ریزی والا [/QUOTE
عزیزم من ۲۰سالمه وبرج چهار میرم۲۱ رو محاسباتت کار کن یکم.بعدم مگه دور ازجون زنا کردم که ابروریزی باشه😂شما روشن فکرا فکرتون اینه کلا دختر بقول خودت نوزده ساله زیر دوس پسرا بخوابه مشکلی نیس ولی ازدواج کنه میشه ابروریزی
[QUOTE=382672261]نوزده سالگی بچه آوردن از نظر من ابرو ریزی والا [/QUOTEعزیزم من ۲۰سالمه وبرج چهار می ...
نه والا من خودم ۱۸ سالگی ازدواج کردم ولی الان که ۲۸ سالمه دارم برای دکترا میخونم شغلمم دارم میتونستم همون ۱۸ سالگیم زود بچه بیارم و به دهه شصتیها بگم پیر ولی انقدر رو شعورم کار کردم که بدونم اگه یکی میخواد بچه بیاره یکی نمیخواد بچه بیاره به خودش مربوطه گر اون جمله برات سنگین بود این جملهای هم که تو گفتی جمله درستی نبود ولی همچنان عقیده دارم آدمی که ۱۸ ۱۹ وقت درس خوندنشه وقت زاییدنش نیست