2777
2789

ممنونم

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

Gta😍

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
همسرم با happy cafe دیونم کرده

منم برم امتحان كنم پس

تو خونه حوصلم سررفته ديگه😣

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

اسمشو نميدونستم خخخخ

ولي بازي خوبيه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تازه آیفون خریدین؟؟؟😂😂 منظورتون iosهست دیگه Tesla tubes Subway Fruit ninja

ن عزيزم از ايفون چهار داشتم تا الان ك شش دستمه

اسمشو نميدونستم خخخخ ولي بازي خوبيه

ممنون خواهري جون

ممنون خواهري جون

خواااهش مندم  

تازه آیفون خریدین؟؟؟😂😂 منظورتون iosهست دیگه Tesla tubes Subway Fruit ninja

ببخشيد يه سوال 

شما هم بعضي اوقات دكمه هاي تايپ صفحه كليدتون هنگ ميكنه و كار نميكنه؟

من تازگي هنگ ميكنه وسط تايپ ١٠ ثانيه مثلا حرف ش رو نميزنه😓

ببخشيد يه سوال  شما هم بعضي اوقات دكمه هاي تايپ صفحه كليدتون هنگ ميكنه و كار نميكنه؟ من تازگي ...

واي واسه منم اينجوري شده واقعا ديوونه ميشم 😭😭

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن