2777
2789

من شوهرم قطع ارتباطیم سالی یبار شوهرم میره دیدن مادرش 

😔من گاهی دلم تنگ میشه واسشون اما خیلی دلمو شکستن

اطرفی خوشم نمیاد بدون من میره 

از طرفی نمیخوام مانع بشم 

خیلی دلم شکسته لعنت به جاریم وخودشیرینی هاش

بهتر بابا دوری و دوستی . 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

نمیخام فاز نصیحت بردارم 

اما بگو همسرت هوای پدر و مادرش رو‌ داشته باشه که دلشون نشکنه و اگرنه زندگی بی برکت میشه 

شما هم که معلومه مهربونی اگه می تونی اشتی کن

https://survey.porsline.ir/s/qqBFgyz9 خدایا سپردم به خودت غمی را که بی صدا قلبم را میسوزاند.🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخام فاز نصیحت بردارم اما بگو همسرت هوای پدر و مادرش رو‌ داشته باشه که دلشون نشکنه و اگرنه زندگی ب ...

خانوادش طردش کردن دوست دارن بدون من بره بیاد وبه حرف اونا باشه همسرم من زندگیش رو انتخاب کرده

تو خوشت میاد از پدر و مادرت دورت کنن ؟ با یه خانواده هیچوقت نمیشه قطع رابطه کرد اینحوری فقط خودت اذی ...

نه من از مادرم نمی گذرم اونا خودشون باعث شدن مادوربشیم من دوستشون دارم هنوز اما کنارم نیستن بین من شوهرم دو بهم زنی میکنن میخوان بچم وشوهرم رو به خودشون وابسته بکنن ولی من براشون مهم نیستم 

نمیخام فاز نصیحت بردارم اما بگو همسرت هوای پدر و مادرش رو‌ داشته باشه که دلشون نشکنه و اگرنه زندگی ب ...

اگه مادر شوهرت ارثشو ب بقیه بچهاش بده 

فقط ب شوهر شما نده بدون هیچ دلیلی 

چیکار میکنی؟

ممنون میشم جواب بدی

فراموشی کیمیاست

خیلی درکت میکنمقطع رابطه روح و روان ادمو نابود میکنههمون سالی یبار توهم باهاش بروارومتر میشیگرم نگیر ...

اخه قبلا مادرش گفت من نرم خونش دیگم بمن زنگ نزد که برم خیلی بی اعتنایی میکنن بهم نمیتونم باز خودمو بشکنم 

ب نظر من در کل اشتباهه قطع رابطه با خانواده ها...حتی اگر بدترین باشن ...مدیریت شده باید رفت و امد کنیم ...این بهتره

با همسرت برو مثلا هر ماه یا هر دوماه در حد سر زدن یا یک وعده

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
اگه مادر شوهرت ارثشو ب بقیه بچهاش بده فقط ب شوهر شما نده بدون هیچ دلیلی چیکار میکنی؟ممنون میشم جواب ...

اینام حق شوهرم رو میدن بچهای دیگشون ب شوهرم اصلا نمیرسن فقط برای اونا خوب خرج میکنن