2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی رو نفرین کنید و بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 48 پست
واقعا من چه جوری آه بکشم؟؟؟ که حداقل یه چیزی بشه که بگه کیو اذیت کردم که اینجوری شدم

الان به این درک رسیدم که نباید هیچکس رو نفرین کرد یا اه کشید فقط به خدا بسپار نفرین دو سر داره یه سرش به خودت برمیگرده 

دوستانه میگم اینکار رو نکن اصلا 

من بچه بودم و نمیدونستم نفرین چقد بده 

قند روزای تلخ منی دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔💔💔خدانجاتتون بده ازدستش تصورشمسخته

از بچگی ما رو اذیت کرده و میکنه به خانواده اش هم میگیم میگن به ما مربوط نمیشه ناراحتید برید خونه اجاره کنید از خونه داداشم برید. خوبه نصف بیشتر پول این خونه رو مامان من داده

از بچگی ما رو اذیت کرده و میکنه به خانواده اش هم میگیم میگن به ما مربوط نمیشه ناراحتید برید خونه اجا ...

چه بی بندو بارن خانوادش  خب اکه مامانت

راضی به طلاق جداشه ازش سهم شم ازخونه

بگیرین بامامانت برین یه جا راحت زندکی تونو بکنین والا هیچی مث آرامش نیست

حاشا به غیرتش

غیرت؟ چیزی اصلا نمی‌فهمه مسولیت حالیش نمیشه حالا بیشتر پول خونه رو مامان من داده یه دنگ به نامش نکرده. به ما میگه اگر یه روزی ببینم افتادی گوشه خیابون از کنارت رد میشم به من مربوط نمیشه😭😭😭الان هم که خودشو زده به مریضی مخصوصا که سرکار نره ۲۴ ساعت گیر بده و اذیت کنه

پدر شوهرم حقوقمون را نمیداد و مادر شوهرم باپولی که شوهرم و برادر شوهرم می اورد براشون با من پز میداد

و همش میگفت چرا لباس نمیخری

خوب لعنتی حقوق شوهرم را بدید میخرم

من حیلی دلم شکست و گفتم خدا یا همینجور که پول نمیدن برکت از خونش بره

چند وقت بعد گفت برکت از خونم رفته هیچی نداریم پولم نیست

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

[QUOTE=382660242]چه بی بندو بارن خانوادش  خب اکه مامانت راضی به طلاق جداشه ازش سهم شم ازخونه بگیرین بامامانت میگه نمیدم وسایل خونه رو همه رو مادر من خریده اون یه پیچ هم به خونه اضافه نکرده همون وسایلشان رو که خودت خریدی نمی‌ذارم ببری هر جا میخوای برو هری

غیرت؟ چیزی اصلا نمی‌فهمه مسولیت حالیش نمیشه حالا بیشتر پول خونه رو مامان من داده یه دنگ به نامش نکرد ...

ای وای بنام مامانت نزده🤦‍♀️ که نتونه ادعاکنه

چقدر بی رحم نمیشه زنک بزنین اورژانس

اجتماعی؟