بابام از بچگی هم منو هم مامانمو و هم آبجیم رو اذیت میکرده امشب هم بی دلیل بهم فحش رکیک داد و سرم عربده کشید یه بار هم با قاشق زد توی سرم. تا یه هفته سرم زخم بود چرا هرچی پیش خدا گریه میکنم و نفرینش میکنم هیچیش نمیشه؟؟؟ به جاش داداشش که عموی من باشه توی ۶۸ سالگی مرد خیلی هم آدم خوبی بود در تموم عمرش به یه نفر هم بدی نکرد. دارم از ناراحتی دق میکنم😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گاهی طول میشکه ولی مطمئن باش هرکسی چوب ظلمی که کرده رو میخوره. من پدرشوهرم کلی به من ظلم کرد الان روز و شبش سیاه شده.... چیزی که هست اینه که دل من خنک نمیشه
میشه بیشتر توضیح بدین سر چی بود؟ و اون طرف چه بلایی سرش اوند؟
راستش رفته بودیم خونه همسایه مامانم فشارش رو بگیره خیلی بالا بود یک مرد اونجا بود از اقوامشان برداشت گفت اینطوری که فشارت بالاست که که میرری سینه قبرستون جوش نزن حالت رو بد نکن منم توی عالم بچگی تو دلم یه اه کشیدم گفتم خودت بری سینه قبرستون چرا مامان من بره .سره یک ماه مرده فوت شد خیلی ناگهانی .