2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی رو نفرین کنید و بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدین سر چی بود؟ و اون طرف چه بلایی سرش اوند؟

راستش رفته بودیم خونه همسایه مامانم فشارش رو بگیره خیلی بالا بود یک مرد اونجا بود از اقوامشان برداشت گفت اینطوری که فشارت بالاست که که میرری سینه قبرستون جوش نزن حالت رو بد نکن منم توی عالم بچگی تو دلم یه اه کشیدم گفتم خودت بری سینه قبرستون چرا مامان من بره .سره یک ماه مرده فوت شد خیلی ناگهانی .

من تا حالا جایی نگفتم این موضوع رو 

قند روزای تلخ منی دخترم

اشتباه برداشت نشه،چون به حرفم نکرد دلم شکست برای شرایط شما نمی دونم والااصلا سر به سرش نذارید

من کاری باهاش ندارم اون میاد با من دعوا میکنه فحشهایی بهم میده که روم نمیشه بگم

من کاری نداشتم اون با من دعوا کرد و فحشی داد که روم نمیشه بگم

میدونم عزیزدلم خیلی ببخشینا آدمای روانی

بیخودو بی جهت میپرن به اطرافیانشون 

وقتی چیزی میگه پاشو خودتو با یه کاری

سرگرم کن دم پرش نباشین که بخوادگیربده

بهتون ی چهاربار که ببینه بی محلش میکنین

خودش خحالت میکشه مرد گنده😒

راستش رفته بودیم خونه همسایه مامانم فشارش رو بگیره خیلی بالا بود یک مرد اونجا بود از اقوامشان برداشت ...

واقعا من چه جوری آه بکشم؟؟؟ که حداقل یه چیزی بشه که بگه کیو اذیت کردم که اینجوری شدم

میدونم عزیزدلم خیلی ببخشینا آدمای روانیبیخودو بی جهت میپرن به اطرافیانشون وقتی چیزی میگه پاشو خودتو ...

اوعده بودم تلویزیون ببینم نمیتونم ۲۴ ساعت توی اتاق بمونم ۳ ماهه خودشو بیکار کرده دارم افسردگی میگیرم چون خودمو همش توی اتاق قایم میکنم و بهم همش گیر میده 

راستش رفته بودیم خونه همسایه مامانم فشارش رو بگیره خیلی بالا بود یک مرد اونجا بود از اقوامشان برداشت ...

حتی چند بار هم شده منو میخواسته از خونه بیرون کنه و میگه خونه مال منه چند بارهم با کمربند منو مامانم رو کتک زده