2777
2789
عنوان

ی مشت بی سواد در نی نی سایت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 41 پست
بله ی عده فکر میکنن چون پسر وارث ژنتیکی و خونشون دوسش دارن

فکر نکنم چنین آدمی وجود داشته باشه

زمان های قدیم هم که پسر بیشتر دوست داشتن نه اینکه دختر را دوست نذاشته باشند یا به دلیلی که شما میگین بوده باشه . اون موقع مثلا صد سال پیش مردم مشاغل سخت داشتن  پسرا کمک حالشون بودن . 

توجه کنید دارم دلیل  پسر دوستی نسل های گذشته را میگم . 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا همونجاییه که دختر ۱۷ ساله تاپیک زده ازدواج کنم یا نه و وقتی گفتیم نه حمله کرد که شما مادراتون ...

دقیقا 👌

یا تایپیک میزنن با دوست پسرم سه هفته است دوست شدم باهاش رابطه داشته باشم یا نه ؟؟؟؟ بعد احمق تر از اون میان میگن آره ما داشتیم هیچیییی نشده خب آخه آدم بی شعور مگه دوست پسر تو همون دوست پسر این خانم یا شرایطتون مشابه یا تضمین میکنی که پسره ولش نکنه ....

من یبار تو یه تاپیکی همینو گفتم خانما هیچ یه آقای که تو نی نی سایته!!!!!اومد کلی فلسفه بافی کرد نه پدر مهم تره و...

دیگه جوابشو ندادم به ۲دلیل

اقایی که تو سایت خانوماس ارزش جواب دادن نداره

و سطح دانشش

من از اونا چندشم میشه از دخترایی که به اختیار تو سن کم ازدواج کردن احساس میکنم مونده بودن رو دست خود ...

چیزی که بده اینه که این مدل خانمها در آینده بیس تربیت فرزندشون همین طرز فکریه که دارن

ادعا میکرد میفهمه🤣 میگفت دی ان ای میتوکندری مادر نقشش بیشتره در وراثت!

وای یه مرده بود اینجا

سر توجیه چندهمسری مردا تو اسلام

برگشت خیلی جدی گفت بخاطر اینکه اگه زن چندتا شوهر داشته باشه بچه چندتا دی‌ان‌ای پیدا می‌کنه و ازچندتا اسپرم بچه به‌دنیا می‌اد😐😐😐خیلی جدی هم سیس خر دانا می‌گرفت

.She's somebody , not some body.  

وای یه مرده بود اینجاسر توجیه چندهمسری مردا تو اسلامبرگشت خیلی جدی گفت بخاطر اینکه اگه زن چندتا شوهر ...

باز میگفت پدر بچه مشخص نمیشه یکم میشد گفت علمیه🤣🤣🤣 هرچند اونم رد شدس با علم ژنتیک