2777
2789
عنوان

ی مشت بی سواد در نی نی سایت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ی عده فکر میکنن چون پسر وارث ژنتیکی و خونشون دوسش دارن

🤣🤣

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

اونم توهین کرده میتونست توهین نکنه

متوجهم اما هرکس منش و شخصیت خودش رو داره 

ضمنا نی‌نی سایت جمع بزرگتری رو شامل میشه و همه مدل شخصیتی اینجا حضور دارن 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

اینجا همونجاییه که دختر ۱۷ ساله تاپیک زده ازدواج کنم یا نه و وقتی گفتیم نه حمله کرد که شما مادراتون ۱۵ سالگی شوهر کردن.چرا میگید نه!😂

میگم احمق مادر من ۲۸ سالگی ازدواج کردن

میگه حتما شوهر نبوده😂😂

دیگه خودت ببین چه خبره

ببخشید ولی با این نوع حرف زدن شما یاد اون جک افتادم که که یارو مسافر تاکسی بود بعد راننده تاکسی با اون یکی دعواش میشه میگه تو مسافر کش نیستی گه کش هستی الان حس اون یارو مسافر تاکسی رو دارم که شما گفتی یه مشت بی سواد و.... ریختن توی سایت 🫤🫤

اینجا همونجاییه که دختر ۱۷ ساله تاپیک زده ازدواج کنم یا نه و وقتی گفتیم نه حمله کرد که شما مادراتون ...

من از اونا چندشم میشه 

از دخترایی که به اختیار تو سن کم ازدواج کردن 

احساس میکنم مونده بودن رو دست خودشون

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت