2777
2789
عنوان

کسی در مورد هاشور اطلاعات داره؟؟

463 بازدید | 49 پست

سلام و شبتون به شادی 

دوستان من امروز ابروهامو هاشور زدم ولی مدلش اصلا اونجوری نشده که دوست داشتم و خیلی پهن برام هاشور زدن

چند وقت طول میکشه تا رنگش بره و میتونم بعدا که کمرنگ شد بخوام برام طرح باریک و هشتی بکشن یا این فرم پهن موندگاره ؟

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز.اولش همین طوره.پهن به نظر میاد.تا ده روز کلا رنگ های اضافی که رو ابروهاته می ریزه و حالت نهاییش رو نشون میده باریکتر میشه.

اون موقع اگه دیدی خوشت نمیاد

زخمت که کامل خوب شده باشه میری واسه ترمیم

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!

اگر خونریزی نداشتن احتمالا ورم ولی قبل هاشور با ماژیک اول مدل رو میکشه هرجور به چهره ات بیاد

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔

اكر تازه الان گذاشتي بزار يكم خوب بشه بعد مدلش معلوم ميشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

يكسالي طول ميكشه كه كمرنگ بشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی