2777
2789
عنوان

دختر چهار سالم صورتشو با مایع دستشویی شسته

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 40 پست
آخی کوچولو، مقصر شما هستی که مایع دستشویی رو در دسترس بچه ۴ ساله قرار میدی، خداروشکر که خودت اونجا ب ...

خب دستشویی میره چطور دستشو بشوره به شدت مستقل فهمیده هست اولین بارم هست اینکارو کرد

منو دیده با فوم صورتمو میشورم اومده با مایع دستشویی صورتشو شسته

خدا حفظش کنه برات مراقبش باش 🥰🥰

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی کوچولو، مقصر شما هستی که مایع دستشویی رو در دسترس بچه ۴ ساله قرار میدی، خداروشکر که خودت اونجا ب ...

وگرنه؟ 

بعدش بچه ۴ ساله باید دستش رو با چی بشوره؟ 

خب مایع دردسترسش باید باشه دیگه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

😐مایع دستشویی رو باید‌کجا بزاریم؟بچه میره دستشویی بیرون اومدنی باید دستاشوبشوره دیگه

چه لوس

خب ترسیده بنده خدا 😂😂

یاد خودم افتادم تابستون سال گذشته شب بود تو باغ یه آشنایی یکم انگور خوردم نگو حواسم نیست با دونه انگور یه کفشدوزک بیچاره رو میجوم حالا نگم برات چقدر مزه وحشتناکی اومد زیر زبونم رفتم بیمارستان وقتی گریه میکردم میگفتن چته میگفتم کفشدوزک خوردم یجوری نگام میکردن که خدایا این زن با این قد و هیکل عقل انگار نداره بعضی ها هم یه نگاه از رو اخی عقل نداری راحتی بهم مینداختن بعضی ها هم یجوری که چقدر لوسه با این هیکل گنده ش... خلاصه دکتره اومد گفتم جریانو بهش گ خیلی شوخ بود  گفت خانم تو الان مارمولکم بخوری نباید ترسی داشته باشی 😁😅