2777
2789

فقط با یک نفر حسودی میکنم نه همه مردم وقتی میبینمش میخوام بترکم خواهش میکنم کمک کنین و بگین چجوری ترکش کنم نه اینکه تیکه بپرونین بهم

میتونی با جزییات بگی چیا داره ؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی با جزییات بگی چیا داره ؟

سلام عزیزممم

چطوری خوبییی

الاهی خیلی وقت بود ندیده بودمت یه شب تا صبح صحبت کردیم راجبت

و عکستم واسم فرستادی

تو فکرت بودم که چیکار کردی ؟ حالت بهتر شد ؟ فراموش کردی؟ 

اتفاق جدیدی نیفتاد ؟ دیگه ارتباط نگرفت باهات ؟

سلام عزیزمممچطوری خوبیییالاهی خیلی وقت بود ندیده بودمت یه شب تا صبح صحبت کردیم راجبتو عکستم واسم فرس ...

سلام جانم 

7 ماه بکوب خوندم معلم شدم عزیزم ، 

210 تا پسر بچه تو مدرسه پسرونه عاشقمن ، و عاشقشونم ، 

اگه اون عشق مال من نشد ولی خدا  عاشقی دوباره بهم چشوند ، با همه این دانش آموزا ... 

اونم  ، کَم بَدبیاری نمیاره ، ولی الهی شکر داره زندگیشو میکنه و من بی خبر ،

از خدا میخوام سلامت باشه و هییییچ خبریش بهم نرسه ، 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دختر عمتو میگیچیزی که یه پسر برات فراهم کنه دوامش تا وقتیه که پسره بهوادتسعی کن خودتو بسازیچون اونه ...

این  متن رو فقط کسی درک میکنه که ،  تجربه کرده 

واقعا حرف درستیه ..... و هر انسانی تو زندگی ، به  یکباره ، تو دنیا خودشو تنهای تنها میبینه ...  و مجبور میشه دستش بذاره رو زانوش و خودش بگه یا علی

سلام جانم 7 ماه بکوب خوندم معلم شدم عزیزم ، 210 تا پسر بچه تو مدرسه پسرونه عاشقمن ، و عاشقشونم ، ...

خدارو هزااار مرتبه شکررر عزیزمم

خیلی دختر خاص و اصیلی بودی

خدارو شکر که قوی بودی و تونستی زندگیتو جوری که دوست داری بسازی

عکستو دیدم. معلومه کل دانشاموزات عاشق معلم خوشکل چش سبزشون میشن😍♥️😂

هرروز به خانوادشون میگن خانوم ما اینقددد خوشکلهه😂♥️

امیدوارم همیشه خدا پشت و پناهت باشه و موفقیت و شادی از ته دل همیشه همراهت باشه♥️

خدارو هزااار مرتبه شکررر عزیزممخیلی دختر خاص و اصیلی بودیخدارو شکر که قوی بودی و تونستی زندگیتو جوری ...

قربونت برم عزیزم ، 

مراقب امتحان شدم ، برا شیفت مخالفمون که دخترا هستن ، بعد  باورت نمیشه  هر روز که میرم ، بدون اینکه منو بشناسن ، بلند میگن ،خانم ، خیییییبلی چشمات خوشگله .... 

منم میگم با چشای قشنگت میبینی ،  همکارامم با وجودی ک من 35 سالمه و از بعضیاش بزرگترم  صدام میزنن قشنگم.  

تو دانشگاه فرهنگیان ، تا وارد میشم میگن .... وااای رنگ چشاشو ...  اصلا کسی باورشم نمیشه چشای من 3 ساله  مثه بارون باریده ...... 

باورت میشه همهههه، موقعیت های زندگیم  چه خوب چه بد ، تو ذهنم برا اون تعریف میکردم ، ولی خبر معلم شدنم ، (گرچه همیشه تشویقم میکردو  موقع خوندنم صداش تو گوشم بود که بهم میگفت تو  معلم میشی ، بهترین هم میشی ،)

دلم نخواست بفهمه معلم شدم ، دلم نمیخواد مطلع بشه ... 

معلم شدنم رو فقط از خدا گرفتم ، 

انشاله دلت بخنده دوست من . 

قربونت برم عزیزم ، مراقب امتحان شدم ، برا شیفت مخالفمون که دخترا هستن ، بعد باورت نمیشه هر روز که ...

الاهیییی دیدی گفتمم:))

اخه چهرت دلنشینه

چشماتم خیلی معصومهه

خیلی هم خوش اخلاق و باحوصله ای 

واقعا لیاقتت بهتریناس

امیدوارم خبر موفقیتای بیشترتو تو زندگیت بشنوممم عزیزمم