2777
2789
عنوان

دلم میخواد عمل حذف عینک انجام بدم اما همه میگن بدون عینک زشت میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون یک سکه دارم میگم میفرشمش میرم عمل شوهرمم هی سنگ میندازه بخدا سکه مو از خیاطی های که کردم خریدم ه ...

به اون ربطی نداره،پافشاری کن و منطقی باهاش بشین حرف بزن،حتما برو راحت میشی

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

عمل زیبایی ک نمیخواد کنه .تورو خدا حرف ناجور نزن

خوب حالت چهرش تغییر می‌کنه اونم حق داره مخالفت کنه. همسر من موقع خواستگاری سبیل داشت که از نظر من خیلی زیباست . تو این سالها چند بار گفته می‌خوام سبیلمو بزنم میگم حق نداری من تو رو با سبیل پسندیدم

آخه راحتی خودم چی میشه منم دلم میخواد مثل بقیه باشم

باور کن زیباییت کم میشه. ۲۰ سال خیلی زیاده. قطعأ روی چهرت اثر گذاشته. پسر من عینکیه. دقیقا با عینک خوشگلتره. چشماش درشت نشون میده. بی عینک چشماش ریز و پف آلوده

باور کن زیباییت کم میشه. ۲۰ سال خیلی زیاده. قطعأ روی چهرت اثر گذاشته. پسر من عینکیه. دقیقا با عینک خ ...

اخه شوهرم تنها نیست که میگه عینک بهت میاد همه میگن  با عینک قشنگتری حتی جاریمم گفت باعینک بهتری پسرمم میگه مامان با عینک بهتری اما به خودم احساس پیری میده عینک

شمیم ۶۸ سابق هستم از کاربرهای قدیمی سایت

اخه شوهرم تنها نیست که میگه عینک بهت میاد همه میگن با عینک قشنگتری حتی جاریمم گفت باعینک بهتری پسرم ...

راست میگن. گفتم پسر منم با عینک بهتره. چشماش رو درشت می‌کنه. شاید به سن شما نخوره زمان محصلی من عینک ته استکانی بود که از پشتش تقریباً اصلأ چشم دیده نمیشد. ولی الان عینک‌ها اصلأ ضخیم نیستن و حتی چشم رو قشنگتر هم میکنن.