برا خودم مهم نیست زشت بشم به جهنم فقط خسته شدم ۲۰ ساله عینک میزنم شوهرم میگه عینکتو بر میداری حالت چشمات بد میشه زیر چشات گوده چکار کنم به نظرتون عمل کنم ؟ یا نه
خوب حالت چهرش تغییر میکنه اونم حق داره مخالفت کنه. همسر من موقع خواستگاری سبیل داشت که از نظر من خیلی زیباست . تو این سالها چند بار گفته میخوام سبیلمو بزنم میگم حق نداری من تو رو با سبیل پسندیدم
باور کن زیباییت کم میشه. ۲۰ سال خیلی زیاده. قطعأ روی چهرت اثر گذاشته. پسر من عینکیه. دقیقا با عینک خوشگلتره. چشماش درشت نشون میده. بی عینک چشماش ریز و پف آلوده
باور کن زیباییت کم میشه. ۲۰ سال خیلی زیاده. قطعأ روی چهرت اثر گذاشته. پسر من عینکیه. دقیقا با عینک خ ...
اخه شوهرم تنها نیست که میگه عینک بهت میاد همه میگن با عینک قشنگتری حتی جاریمم گفت باعینک بهتری پسرمم میگه مامان با عینک بهتری اما به خودم احساس پیری میده عینک
اخه شوهرم تنها نیست که میگه عینک بهت میاد همه میگن با عینک قشنگتری حتی جاریمم گفت باعینک بهتری پسرم ...
راست میگن. گفتم پسر منم با عینک بهتره. چشماش رو درشت میکنه. شاید به سن شما نخوره زمان محصلی من عینک ته استکانی بود که از پشتش تقریباً اصلأ چشم دیده نمیشد. ولی الان عینکها اصلأ ضخیم نیستن و حتی چشم رو قشنگتر هم میکنن.