در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!
اگر ارادشو دارید و میدونید وسطش جا نمیزنید برای چی باید دیر باشه پسر خالم تو 24 سالگی شروع کرد الان متخصص قلب شده. موفق باشید
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................
میشه اگه شرایطشو داشتن ازشون اجازه بگیرید که ایدیشونو بدن چندتا سوال ازشون بپرسم
من کلا رابطه خوبی باهاش ندارم ولی از مامانم میپرسم بهش بگه مخصوصا که تهران زندگی میکنه تو این شرایط اگر قبول کرد چشم😊
یعنی آنقدر بداخلاقه؟ 🥲منم تهرانم حالا اگه شد ممنون میشم بفرستی چون مسیرش شبیه خودمه
اره بداخلاقه مخصوصا بعد اینکه قبول شد😅 گفتم مامانم بپرسه میگم چشم.