2777
2789

اقا  رفته بودیم خونه جدیدمون بعد امروز تازه تحویل گرفتیم رفتیم اونجا بعد خیلی خورد تو ذوقم همسایه بغلیمون تو راه پله طبقمون  کلی وسیله گذاشته بود. کلی کارتون و پتو و دبه پلاستیکی و..😱 حالا دوچرخه بچه هاشم بود که خدایی اون جاش تو راه پلس گیر بیخودی نمیدم. ولی بقیه وسایلش خیلی بد کرده بود نمارو چون درخونه منم دقیقا رو به رو اون راه پلس. به نظرتون یکم که از اسباب کشیم گذشت دیدمش بهش بگم؟ اصلا گفتنیه ؟ شوهرم میگه ساختمون ارث بابات نیست راه پله مشاء الکی لجبازی درست نکن با طرف.  ولی خوب میخوام فقط بهش بگم ببره یکم بالاتر راه پله بالاپشت بوم بزاره زشته یا شما بودید می‌گفتین؟

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میگم چون ورودی مشترک هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
انباری ندارید؟

چرا داریم. اتفاقاً خونه ما دو خوابس خونه بغلیمون سه خواب جاش خیلی بیشتره نمیدونم چرا این همه وسیله گذاشته بیرون. خودش مثلا نمیگه مهمون میاد؟

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

مستاجرید یا صاحبخونه؟ ساختمان چند واحدیه؟

صاحبخونه.  ۱۳ واحدی طبقه اخریم. دو واحدیه

به مدیریت ساختمون بگین تذکر بدن

متاسفانه خودش مدیر ساختمونه گویا