2777
2789

مینویسم به امید اینکه دخترای سرزمینم اشتباه انتخاب نکنن

بیاین بگین با کدوما مخالفین با کدوما موافق 

تحربه ای هم دارید بفرمایید 

من اگر برگردم عقب هیچوقت اصرار به ازدواج نمیکنم با هیچ پسری و بجای اینکه همون اول رابطه تمرکزمو بذارم روی تبدیل دوست پسر به شوهر روی شناخت طرف تمرکز میکنم و به نکات ریز اخلاقش توجه میکنم که از همین نکات ریز کلیاتو میشه بدست اورد 

به هیچچچچ عنوان سمت پسری نمیرم که میخواد با خانواده ش تو یه ساختمون زندگی کنه و شرط اصلیم صددرصد مستقل بودنمونه

به هیچچچچ عنوان با پسری که برام تعیین تکلیف کنه درمورد پوشش و رفت و امدهام ادامه نمیدم حالا هررررر پوششی که دارین چون شما چه چادری باشین چه لختی باشین چه معمولی لباس بپوشین به اون طرز پوشش عادت دارین و هر نوعی از تعیین تکلیفی براتون ازاردهنده میشه در اینده حتی اگه الان خوشتون بیاد و در مورد رفت و امد هم همینطوره ادمی که شاغله یا روزانه بیرون بره نمیتونه اسیر بشه تو خونه و برعکس ادمی که هونگیه  و دوستای کمی داره هم تحمل رفت و امد زیادو نداره

در کل این تعیین تکلیف نکردنه خیلی مهمه مراقب باشین بهتون مشورت بده ولی در نهایت تصمیم نهایی رو به خودتون بسپاره این یعنی برعکس اکثر مردهای ایرانی این اقا شمارو ادم حساب میکنه و شمارو ناقص العقل نمیدونه و خودش رو عقل کل😊

عصبانیش کنید چندین و چند باررررر به معنای واقعییی تا اون روی دیگه ش رو هم ببینید ومتوجه بشین که دست بزن داره فحش میده اینهارو ببینید و علاوه بر اون توجه کنین به رابطه ش با بقیه اگر با بقیه از این اخلاقای بد داشت با شما هم خواهد داشت 

اینم بگم همون اول زندگیم برای ارتباط داشتن با خانواده ش برای خودم حد و مرز میذارم و اجازه نمیدم هر موقع برم و هر وقت خواستن بیان حتما وقتی میرم یا با دعوت میرم یا از روز قبل خبر میدم توی مهمونیرهاشون نقش مهمون خودم رو بازی میکنم و نمیچسبم به نقش کلفت خانواده بودن و در عوض وقتیم دعوتشون کردم به کمک همسرم ازشون پذیرایی میکنم و انتظاری از کسی برای کمک ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری عصبانیش کنیم

هر مرد با مرد دیگه فرق داره ولی با هر کس در ارتباط باشی بعدیه مدت دستت میاد که چجوری رو اعصابش راه بری 

من در مورد خمسر خودم وقتی حرفشو گوش ندم و کاری که میخوامو بکنم عصبی میشه