2777
2789

ارثی و کف سرم پیداست الان خیلی جنس موهام نازک و بد خیلی بد و هرسال داره بدتر میشه .جلو شوهرم همیشه موهامو جوری میبندم که کف سرمو نبینه و پودر میزنم که پیدا نشه 

مشکلم الان اینه میخوام به شوهرم حقیقتو راجب موهام بگم ولی نمیدونم واکنشش چیه بنظرتون چجوری بهش بگم 

زیادم نیست ازدواج کردم یه چندسالی میشه و بچه نداریم .کمکم کنید حتی میخوام بگم اگر نتونست اینجوری وضعیتمو ببینه طلاقم بده واقعا به اخرش دارم فکر میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی خودتو به خاطر ۴ تا خال مو خراب نکن 

و اینکه عزت نفس داشته باش یعنی چی طلاقت بده؟ 

یعنی اون بی نقص و خیلی خوشگله 

عزیزم خدایی نکرده مریضی بد که نیست خوب نشه 

برو درمان کن گلم 

امپول بیوتین و دکسپانتنول بگیر

از هرکدوم ۶عدد

تا ۶هفته از هرکدوم یکی بزن

صابون سفید مراغه از نوع خشکش بخر فقط موهاتو با اون بشور و هیچ شامپو و...نزن تاثیرشو تو دوماه میبینی....فوق العاده

اصن نمیخاد بگی چه دلیلی داره فوقش یطوری بگو که اصن اهمیت نداره بگو باید برم دکتر اصن خودتو کوچیک نکن ...

اخه نمیخوام بعدا بهم بگه چرا زودتر نگفتی اونوقت یه بچه هم وسط بیاد میدونی میخوام تکلیف خودمو روشن کنم یا یجوری بشه بعدا بهم تیکه بندازه .

موهام خیلی بد شدن مثل چند سال پیش نیستن حتی پودرم میزنم باز دیگه جوابگو نیست 

چه طرز فکرت عجیبه مگه مردایی ک طاس شدن زنشون طلاق گرفته مشکلیه ک ممکنه برا هر ادمی پیش بیاد خودت تو ...

برای مرد عیب نیست ولی واسه زن خیلی عیبه مخصوصا الان که همه بی حجابن هرروز موهاشونو یه مدل رنگ میکنن یه مدل کوتاه میکنن و من همیشه مجبورم تو جمع زنونه هم شال بزنم 

عزیز دلم 

من وقتی ازدواج کردم باور نمیکردم با اون ایراد ها شوهرم طلاقم نده

حتی دوست بودیم نذاشتم بفهمه

باور کن که عزیزم مرد ها بخوان برن با هزار بهانه میرن

اما مردی که بخواد بمونه یه بهانه پیدا میکنه که بمونه

این چیزا مثل مو و رنگ و بلندی و کوتاهی هیچ اهمیتی نداره برا بعد ازدواج