2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درباره ی آی وی اف سوال پرسیده بودی،بیمارستان صارم آشنامون رفته بود انجام داده بود.اسم دکترش رو نمیدونم ولی ماشالله الان بچه اش ۵ سالشه....بیمارستان خصوصی هست..

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

عزیزم درباره ی آی وی اف سوال پرسیده بودی،بیمارستان صارم آشنامون رفته بود انجام داده بود.اسم دکترش رو ...

میاونی اسم دکترشو برام پیدا کنی یا بپرسی 

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

من حستو میفهمم. پیش دکتر چکاپ انجام دادی؟

اره عزیزم تنبلی تخمدان دارم بااین حال ک پریودم دقیقه دقیقه شوهرم اما اسپرمش ضعیفه

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

باهاش در ارتباط نیستم ....ولی دکتراشون خوبن اکثرا

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

سعی کن موقع انتقال آروم باشی.....یه پست تو اینستا میدیدم درباره ی یه مرکز ناباروری بود....میگفتن موقع انتقال سوره ی یاسین رو پخش میکنن تا خانم آرامش داشته باشه ...واقعا هم سوره ی آرامش بخشیه....ازشون بخواه که اینکارو بکنن برات ان شالله خدا بهت فرزند سالم و صالح عطا کنه