2777
2789
من پریودم خیلی حالم گرفته بیا تا گریه کنیم

منم پریودم وپسرمم واکسن چهارماهگیسوزده ازدیشب بی قراره وشیرنمیخوره وازاون طرفم دوروزه مهمون دارم حوصله هیچ کاری روندارم بغض کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز باهم میاد چرا ما هم مهمون داشتیم

ب خدااعصاب ندارم ازبس پختم وشستم مردم چهارنفرمهمون.منم چهاربچه کوچیک دارم سرمم داره میترکه واقعاچراهمه چی باهم پیش میاد

ب خدااعصاب ندارم ازبس پختم وشستم مردم چهارنفرمهمون.منم چهاربچه کوچیک دارم سرمم داره میترکه واقعاچراه ...

خیلی گناه داریم ما دخترا واقعا هیشکی نمی‌فهمه چقدر درد وحشتناکیه اصلا نمیشه حتی خوابید اینقدر دردش زیاده چ‌برسه پاشد کار کرد عادی هم نمیشه من که بعد کلی مسکن و کیسه آب گرم هنوز دارم میمیرم از درد خوب هم نمیشه یکم باید زمانش بگذره

خیلی گناه داریم ما دخترا واقعا هیشکی نمی‌فهمه چقدر درد وحشتناکیه اصلا نمیشه حتی خوابید اینقدر دردش ز ...

اره واقعاهیشکی هم درک نمیکنه ب شوهرم میگم بابانمیتونم دیگه شام درست کنم بندری درست میکنم بانوشابه ومخلفات.میگه زشته.اخه واقعانمیتونم 

من الان در حال گریه هستمسردرگم هستم تو زندگیم.نگران فرداها هستم.نمیدونم چی درست یا غلطکاش خدا معجزه ...

عزیزم توامروززندگی کن فردا رو ولش کن اماگریه کن اشکال نداره گریه ارومت میکنه