2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون قبلا که مجرد بوده با خانومی دوست بوده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست
اون عوضی دوباره پیام داده‌بود 💔

مهم شوهرته ک وفاداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالم ازش بهم میخوره و مطمئن میشم یه روده راست تو بدنش نیست

(درست گفتم ضرب المثلو؟)

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

مهم شوهرته ک وفاداره

میدونی عزیزم منم اصلا آدم گیری نبودم اما بعد ازدواج خیلی با کاراش حساس شدم دیگه مدتی زدم بیخیالی تا اینکه زنه پیام داد متاهل بوده و به شوهرش خیانت می کرده الان به شوهرم گفتم کیه اصلا گردن نمیگیره خیلی اعصابم خورده از دروغ متنفرم خودشو از چشمم انداخته حداقل بگه آره دوست بودم ولی ول کردم تا راحت بشم اما از دروغ حالم بد میشه میدونی چی میگم؟ 

فقط بلاکش کننزار راه ارتباطی پیدا کنه گذشته شوهرتو نکش بیرون اذیتت میکنه

نگاه از صد تا مرد نود و نه تاش دوست داشتن دوران مجردی منم کاری نداشتم تا این زنک خیانتکار پیداش شد

میدونی عزیزم منم اصلا آدم گیری نبودم اما بعد ازدواج خیلی با کاراش حساس شدم دیگه مدتی زدم بیخیالی تا ...

شاید نمیخواد بیخود درگیرت کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس