2777
2789
عنوان

یه چی بگید این رفتارای مسخره مادرشوهرم از ذهنم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 49 پست
خون نباشه ،اکثرا تو ایران این مقایسه ها رو دیدن دیگه شما که بجه سومتون هست باید قوی تر از این حرفا ب ...

نمیدونم سر این داره بدتر میکنه با نوه های که گندن 17 18 سال سن داره مقایسه میکنه اصلا من خودم یادم نمیاد بچه های دیگم کی خندیدن این ادعاش میشه یادشه

نمیدونم سر این داره بدتر میکنه با نوه های که گندن 17 18 سال سن داره مقایسه میکنه اصلا من خودم یادم ن ...

بابا بیخیال شو دیگه حرفاشو بریز  دور ،۲ ماه دیگه که بچه از این مرحله رد بشع فقط شما موندی و غصه هات . ! بعد میخوای برای سینه خیز و راه رفتن و حرف زدنو ،پوشک و ..... بشینی غصه بخوری . بابا لدت بچه ات رو ببر 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یدونه از اینا مادرشوهرا دارم به همراه خواهر شوهر و پدرشوهر یکی از یکی مضخرف تر 

انقدر حرف شنیدم و سکوت کردم روانم آسیب دید افسردگی گرفتم داشتم نابود میشدم زیر دوش یاد حرفاشون میفتادم گریه میکردم موقع آشپزی یاد کاراشون میفتادم گریه میکردم دیگه بدون چقدر تحت فشار بودم تا بچه دار شدم خدا انقدر بهم نیرو داد به خودم اومدم گفتم اگر سکوت کنم اینا بچمم اذیت میکنن ی روز بی دلیل اومد خونمون و شروع کرد به دعوا و حرفای زشت که لیاقت خودش و خانوادش بود و یهو جنون گرفتش به من سیلی زد اون لحظه تمام خشم و نفرت پنج سالمو جمع کردم و کوبیدم تو صورتش طوریکه رگ چشمش کش اومده بود و برده بودنش دکتر بهش گفتم از خونه من گمشو برو بیرون بعدم تمام فامیلشون حق رو به من دادن و گفتن خوبکاری کردی الانم چند ماهه قطع رابطه کردم و تازه میفهمم آرامش چیه

چرا تاپیکتو قفل کردی..کوته فکر تویی که انقد حرفت مسخرس  که حیف وقتی که برا توضیح دادن به تو بگذره...مگه کسی به حرف مردم گوش کردکه یه عمرگفتن ماخودمون بدبختیم به غزه کمک نکنید؟؟؟ مگه نظر مردم تو این کشور مهمه؟؟؟ عقل نداری وجدانم نداری؟؟؟

خوبه توضیح ندادی چون مثل همین حرفات همینقدر مسخرست

بابا شماها که مسخره نیستید دوکلمه حرف حساب بزنید ما قانع شیم...میگم دولت به حرف مردم گوش کرد به غزه دیگه کمک نکرد ؟؟؟همینو جواب بده دیگه

چرا تاپیکتو قفل کردی..کوته فکر تویی که انقد حرفت مسخرس که حیف وقتی که برا توضیح دادن به تو بگذره... ...

بدبخت اون پولو صرف رفاهت میکردن آخر اون ترامپ نمک به حروم با یه موشک همه رو به فنا میداد که