2777
2789

یه طوطی کوتوله برزیلی دارم خیلی خیلی بامزه س وباحاله خیلی هم دوسش دارم

یه خنگهِ دوست داشتنی بخدا

بهترین میوه ها وچیزا رو بهش میدم یا نمیخوره یا نهایت یه تیکه خیلی کوچولو میخوره  انداره سرسوزن

بعد میدوعه میره رو فرش آشغال میخوره مثلا،کاغذ و...

یا نگینای خیلی ریز رو لباسمه اونا رو من حواسم نباشع میکنه میخور وقتی هم نمیذارم اینکارا رو بکنه جیغ میشه قشنگ مثل بچه هاست

خیلی کاراش خنده داره هم خندم میگیره از کاراش هم نگرانشم دچار کمبود ویتامین نشه یا مریض نشه

پرنده های شمام اینطورن؟

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس هلندی منم همینطوررچیزای مفیدو نمیخوره یا اگه بخواد بخوره هم فقط اسیاب میکنه قورت نمیده از اونور ...

اره اینم چایی رو بیشتر از آب دوست داره 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
پرنده ها خودشون میوه مخصوص دارن از اونا بخر دونه های رنگی گرده

اونا رو هم داره

فک نمیکنم بخورن فقط نوک میزنن مرغ عشقای من رو زمین آشغال باشه نوک میزنن ولی نمی‌خورن 

میگم چرا مرغای من جفت گیری نمیکنن نره دستیه ولی ماده رو بعداً خریدیم دستی نیست حدودا پنج ماههه ماده رو خریدیم

یعنی نره خودشو میکشه قشنگ رو دست من یا بعضی اشیا خودارضایی می‌کنه موس موس  می‌کنه دوربرش ولی اصلا ماده بهش پا نمیده 

فک نمیکنم بخورن فقط نوک میزنن مرغ عشقای من رو زمین آشغال باشه نوک میزنن ولی نمی‌خورن میگم چرا مرغای ...

مطمئنی اون ماده س؟؟

یاهم ک هنوز سن جفت گیری ماده نرسیده

فک نمیکنم بخورن فقط نوک میزنن مرغ عشقای من رو زمین آشغال باشه نوک میزنن ولی نمی‌خورن میگم چرا مرغای ...

وااای برا مامان منم همینه نزدیک یک سال شد اونروزی گفت پسر خالم قطره داده بریزی تو اب بخورن سریع جفتگیری میکنن 

والا بدتر کونشونو میکنن بهم 🤣🤣🤣

کاربری دومه 😐😐🤐
مطمئنی اون ماده س؟؟یاهم ک هنوز سن جفت گیری ماده نرسیده

اره مطمئنم مادست 

سن جفتگیری شون چنده؟ ما تقریبا جوجه خریدیمش نه سرلاک خورها مثلاً پرهاش جوری بود که انگار مریض و هپلی ولی فروشنده گفت نه پرهاش هنوز کامل در نیومده الان صاف و یکدست شده پرهاش 

فوق‌العاده هم ترسوئه یه بار باهاش تمرین دستی شدن میکردم چون خیلی بد نوک میزنه با دستکش میگیرمش میخواستم بذارم رو ساعدم ولی چنگالش گیر کرد به دستکش انقد از دست من گاز گرفت که خودشو نگه داره که نیفته دستم تا یه مدت کبود بود 

وااای برا مامان منم همینه نزدیک یک سال شد اونروزی گفت پسر خالم قطره داده بریزی تو اب بخورن سریع جفتگ ...

😂😂احتمالا قطره اشتباهی بوده چپکی عمل کرده

اینا انقد قشنگ همو ماساژ میدن ببین نره گردنشو خم می‌کنه چشاش می‌بنده ماده  گردن و اطراف چشم و کلشو میخوره 

بیچاره رو می‌بره لب چشمه تشنه برمیگردونه

اره مطمئنم مادست سن جفتگیری شون چنده؟ ما تقریبا جوجه خریدیمش نه سرلاک خورها مثلاً پرهاش جوری بود که ...

هنوز بچه س فکرکنم حداقل باید ۶،۷ ماهشون بشه