2777
2789
عنوان

یه مدته الکی با شوهرم دعوام میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 43 پست
بخدا داشت موهام دسته ای کنده میشدالان اومده تو بغلم آروم انگار نه انگار ده دقیقه پیش آتیش به پا کرده

بچه های این سن خیلی لجبازن حوصلشون ک سر میره ب مامان بابا کخ میریزن پسر منم همسن بچه تو انقد لجبازه ک میره از سرکول من بالا میره

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های این سن خیلی لجبازن حوصلشون ک سر میره ب مامان بابا کخ میریزن پسر منم همسن بچه تو انقد لجبازه ...

الان سر تا سر پذیرایی کتاب چیده مثلا کتابفروشیه

اگه همسایه ای در بزنه روم نمیشه در رو باز کنم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

همه ی این برنامه ها رو دارمالان برق رفت کارام همینطور موند اومدم یه لحظه دراز شمآب رنگ هم برد تو بال ...

چند سالشه این وروجک

سه ساله بنظر میرسه

گمونم اقتضای سنشه.

البته شما خیلی حق داری 

اونایی که میگن بچه رو دعوا نکنید و اصلا تنبیه نکنید خب شیوه ی خاص خودشون رو دارن لابد برای تربیت ولی من شیوه ی مامانم رو قبول دارم بموقع تنبیه و مواخذه و البته جیغ و داد هم بقدر کفایت

چون چاارتا دختر رو با تحصیلات و تربیت درست تحویل جامعه داد و ازدواج و زندگیه موفق و ...

ببین نشسته بود رو سرمپشت زانوش گیر کرده بودبلندش میکردمعقب میکشیدمش موهام کنده میشد

نگفتم بلند میکردی 

متوجه هستم شرایط رو خودمم بچه دارم

دستت ک آزاد بود دست بچه رو می‌گرفتی تا فشار ب موهات نیاد آروم انگشتاش رو باز می‌کردی

ب نظرم کولی بازی درآوردی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تو دستش نبود موهام باز کنملای پاش بود

خب پاهاش رو می‌گرفتی 😑ب هر حال با جیغ ول نمیکنه اتفاقا لذت می‌بره 

موفق باشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چند سالشه این وروجکسه ساله بنظر میرسهگمونم اقتضای سنشه.البته شما خیلی حق داری اونایی که میگن بچه رو ...

دقیقا سه سالس

دیروز لج کرد رو صندلی چرخ دار بود از پشت خودشو با صندلی انداخت سرش خورد لبه کشو

خدا رحم کرد نخورد به آینه ی پشت سرش

دیروز دعواش کردم گفتم چرا اینجوری میکنی

چیکار میخواستم بکنم

ش ورت پاش کنم بریم غذا بخوریم

دقیقا سه سالسدیروز لج کرد رو صندلی چرخ دار بود از پشت خودشو با صندلی انداخت سرش خورد لبه کشوخدا رحم ...

پسر منم سه سالشه دقیقا این شیطنت هارو داره و منم گاهی تنبیهش میکنم و دعواش میکنم اینطوری حد و حدود براش روشن میشه کم کم.

چون تو این سن دارن با کنجکاوی همه چیز رو خودشون تجربه میکنن

پسر منم سه سالشه دقیقا این شیطنت هارو داره و منم گاهی تنبیهش میکنم و دعواش میکنم اینطوری حد و حدود ب ...

ببین من تا جایی که خطر آسیب به خودش و یا دیگران نداشته باشه دعواش نمیکنم

دیروز نزدیک بود با صندلی بره تو آینه دعواش کردم

بعد شوهرم بهم میگه بی اعصاب

خب دعواش کنی بهتر از اینکه بلایی سر خودش و دیگران بیاره