2777
2789

ندارم ولی بود قطعا کمپ

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هیچ مشکلی نداره فقط اعتیاد داره باید کمکش کنید

بفرستید کمپ یا با پزشک متخصص مشورت کنید

خیلیا هستن که ترک میکنن ، بعدش از ترک باید از نظر عاطفی تامینش کنید که دیگه سراغش نره

بازم من متخصص نیستم و نمیتونم نظر درستی بدم

اما پدرم درگیر بودن

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

ندارم ولی بود قطعا کمپ

کمپ یه بار فرستادم باز دوباره لغزش کرد الان اخلاقش از قبل خیلی بدتر شده با من به خاطر اینکه انداختمش کمپ ولی وقتی تازه اومده بود خیلی خوب بود حتی ازم تشکر کرد

کمپ یه بار فرستادم باز دوباره لغزش کرد الان اخلاقش از قبل خیلی بدتر شده با من به خاطر اینکه انداختمش ...

باز باید بره ایندفه بیشتر

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اگر هیچ مشکلی نداره فقط اعتیاد داره باید کمکش کنیدبفرستید کمپ یا با پزشک متخصص مشورت کنیدخیلیا هستن ...

معتادی خودش هزار تا مشکل میاره

بیکاری ،بی عاری ،عصبی وپرخاشگر

برام جالبه که چطور بدونم افرادی که تجربه وصلت و زندگی با یک معتاد دارند در صورتی که خودشون اهل مخدر نیستند؛ چطور راضی به این وصلت شدند؟! با علم به اعتیاد یا با فریب؟! 

برخورد خانواده‌شون و خانواده همسرشون با این موضوع چطوره؟

و...