2821
2789
عنوان

خواستگار دارم و مضطربم

117 بازدید | 8 پست

خیلی از خودم بدم میاد

اصلا یجوری ام که میگم من اصلا لیاقت خوشبخت بودنو ندارم

هروقت برام خواستگار میاد میبینم وضع و قیافش خوبه زود ردش میکنم اصلا اجازه نمیدم پسره منو ببینه

چون میترسم پسندم نکنه و بیشتر از خودم متنفر بشم

اصلا دست خودم نیست این رفتارام

الان خالم برام یه خواستگار پیدا کرده عکس پسره رو بهم فرستاد ماشالله پسده قد بلند و چشم ابرو مشکی بود اصلا از اونایی بود که من خیلی خوشم میاد و وضعشم خوب بود

خالم بزور میگفت بزار بیان خونتون شماره مامانمو گرفته مامانه پسره که بیاد خونمون.

خیلی حالم بده

میدونم که پسندم نمیکنن و این بیشتر داغونم میکنه

اصلا پسندمم کنن من رد میکنم چون تو مغز خودم همش اکو میشه که من لیاقت خوشبخت بودنو ندارم

اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم بیشتر به کفن فکر میکنم تا لباس عروش

اون صدایی که درونت اکو میشه حاصل سالها تربیت خانواده ات هست. 

رفتارها و برخوردها طوری  بوده الان حس کافی بودن و اعتماد بنفس نداری. 

مادامی که نری پیش مشاوره،  وضعت همینهـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کوری؟ کچلی؟خدایی نکرده خانواده نداری؟

چته اخه

دانشگاه میری؟

بالاخرخ که چی تا اخر ک نباید اینطوری بمونه

خواهرم موقع خواستگاری ی چی گف بهم ، گف یک طوری رفتار کن که فک کنی ی شاهزاده ای اینطوری اعتماد بنفسم بیشتر شد و با حزئیات ب همه چی نگاه کردم

توام شب خواستگاری باید خودت و بهترییین دختر دینا فرض کنی 

کوری؟ کچلی؟خدایی نکرده خانواده نداری؟چته اخهدانشگاه میری؟بالاخرخ که چی تا اخر ک نباید اینطوری بمونهخ ...

نه کورم 

نه کچلم

نه بی خانوادم

فقط خیلی از خودم بدم میاد و اعتماد بنفسم خیییییییییییییلیییی کمه

دانشجوام 

فقط خدا میدونه تا این ترم که ترم هفتمه چجور طاقت اوردم تو دانشگاه اون با این حجم از بی اعتماد بنفسیم

نه کورم نه کچلمنه بی خانوادمفقط خیلی از خودم بدم میاد و اعتماد بنفسم خیییییییییییییلیییی کمهدانشجوام ...

قشنگم یارو بی اعصابه مشکل داره ولی انقدر بی اعتمادبنفس نیس ک تو هستی

یکم با خودت صحبت کن تو کاغذ اصلا بنویس یکم خالی شو 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792