2777
2789
عنوان

شوهرم از مامانش خواسته قورمه بپزه برامون

| مشاهده متن کامل بحث + 5670 بازدید | 162 پست
چرا بارها دعوت کردم و هر بار کلی تعریف کردن حرف من اینه که اینا فکر میکنن من آشپزی نمیکنم مادرشوهرم ...

بالاخره دارن می بینن که شما در طول سال دارید دستپخت شما رو می خورید دیگه ؟

در هر حال من باشم به خودم شک ندارم

غذای فوری و راحت هم یادم بدن گوش میدم اگر دوست داشتم انجام میدم، اگر نه هم که هیچی

اینا هم ربطی به مفت خوری و .... نداره که تو جواب یکی دیگه از کاربرها گفتی

کلا دیدت منفیه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیگه خیلی آرررره. مشخصه همش غذات اول صبح روی گازه تا جابیفته و وقتی شوورت اومد بگی یه چی پیدا کن ...

باور کن همیشه خودم سرپا بودم هیچوقت هیشکی کمکم نکرد ن بارداری ن بعداز زایمان ن بچه داری..الان دخترام اصلا دوتا مامانجونشونو دوس ندارن همش چسب خودمن

من اگر جای شما بودم همین الان پامیشدم قورمه میپختم

نه سبزی دارم نه گوشت خودم هم هوس کردم داشتم به شوهرم میگفتم گوشت و سبزی نداریم بخر هنوز حرفم تموم نشده گفت به مامان گفتم بپزه بده ما بذاریم فریزر 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بنظرم الان که از نظرات هم ناراحت میشیخب به همسرت بگو دوستنداری کارشو تمااااامدیگه چرا اینجا گفتی؟؟

فکر کردم راه کاری میدن مودبانه و‌محترمانه به مادرشوهرم بفهمونم منم زحمت میکشم تو این خونه نادیده گرفته نشه نمیدونستم همه خوششون میاد غذای حاضر و اماده بهشون برسه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

نه سبزی دارم نه گوشت خودم هم هوس کردم داشتم به شوهرم میگفتم گوشت و سبزی نداریم بخر هنوز حرفم تموم نش ...

درکت میکنم ناراحت شدی 

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
باور کن همیشه خودم سرپا بودم هیچوقت هیشکی کمکم نکرد ن بارداری ن بعداز زایمان ن بچه داری..الان دخترام ...

تو باعث جدایی اونا شدی و به درگاه ایزد منان بدهکاری. شماره کارت میدم بزن به حساااب🤦🤦🤦🤦

خدا انشاالله اینبار جنبه را به جای جمعه بیاره که کار منم حل بشه

بی جنبه نباش فوری درخواست دوستی میدی که چی ؟!

حرفی داری همین جا بزن !

اولا که فکر کردم کاربر زن هستی که وسط تاپیک این مدلی اینقدر حضور فعال داری !

دوما دلم خواست از یه کامنت بخندم و ریپلای بزنم !

اینهمه بی جنبه بودن و فوری درخواست دوستی دادنت چیه دیگه !

از این حرکتت نر بودنت رو تازه فهمیدم !

جنبه و شعور بودن توی سایت و تبادل نظر رو داشته باش !!!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

فکر کردم راه کاری میدن مودبانه و‌محترمانه به مادرشوهرم بفهمونم منم زحمت میکشم تو این خونه نادیده گرف ...

اینجا دنبال جنجالن، خود همینا که مهربون شدن و میگن اشکال نداره، تا نیمساعت پیش شوهرا سرویس کردن و غال و دعوا گرفتن و الان اومدن اینجا تا خودشونا اروم کنن و همه شدن ننه خوبه و تو شدی بده

سلام و عرض احترام

من به عنوان یک شنونده موضوع، کاملا حق رو به شما میدم و دقیقا ممکنه مادرشوهر گرامی، چنین فکری بکنند و احساس کنند شما آشپز ماهری نیستید. چون به هر حال شما با ایشان دارید زندگی می کنید و قطعا بهتر از همه ما که فقط خواننده موضوع هستیم، رفتارها را می شناسید.

شما به همسرتان درست گفتید و هیچ شکی در بیان و جواب شما نیست.

اما متاسفانه دید و فکر و برداشت اکثریت ما مردها با شما خامهای محترم متفاوته. 

من به عنوان مربی ارتباطات همیشه می گم، آقایون و خانمها مثل نور پایین و نور بالای اتومبیل هستند. هر دو لازمند چون یکی نزدیک را بهتر درک می کند و دیگری دورتر را.

اگه باز هم چنین اتفاق مشابهی افتاد، اول از همسرتان تشکر کنید، همان لحظه ( دقت کنید که تاکید بر همان لحظه است) کمی از آن غذا را بچشید و با نشان دادن و واکنش مثبت مثل: به به چه بو و طعمی داره. دستش درد نکنه. فورا به مادرشوهر گرامی زنگ بزنید و همان موقع تشکر کنید و بفرمایید تا آورد من یه قاشق خوردم، خیلی خوب بود. ممنون
و شما بعدا غذایی که درست کردید را مقداری در ظرف ریخته و توسط همسرتان برای ایشان بفرستید.

کاش میتونستم قوانین مغز را برای شما یاز کنم که چطور می تونید با یک تغییر کوچک، افراد را جذب و عاشق خود کنید اما حیف که اینجا جاش نیست.
با احترام
حمیدرضا یافتیان
مربی رهایی از روابط سمی و بنیانگذار هیپنوتیزم ارتباطی

بالاخره دارن می بینن که شما در طول سال دارید دستپخت شما رو می خورید دیگه ؟در هر حال من باشم به خودم ...

ممنون عزیزم بذارید پای تجربه کمم از زندگی🌸

واسه فریزر که اصلا خوب نیست کلا خراب میشه

بعد اینکه آره میدونم منظورتو منم خودم شوهرم گاهی اوقات چیزی بگه مثلا میگم نمی‌خواد خودمون درست میکنیم یا اینکه خودمون میریم لوازمشو میخریم چون با خودم میگم شاید به اونا بگیم فکر کنن نداریم یا پولش نیست بخریم یا طوری 

وقت بوده برگشتیم از خونشون مثلا غذا خواستن بدن کلی گفتم نه و نمیخواد داریم خودمون خونه غذا ولی باز میدن به زور 

گاهی اوقاتم پیش اومده مثلا زنگ زدن دعوتمون کردن شوهرم گفته فسنجون بزار یا من خودم گفتم بگو بزاره ولی از طرف خودت بگو

همه چیو بنداز گردن شوهرت پسرشونه