2777
2789
عنوان

شوهرم از مامانش خواسته قورمه بپزه برامون

| مشاهده متن کامل بحث + 5670 بازدید | 162 پست
ازخدات باشه من همیشه دوسدارم یکی اماده برام بیاره اینقد بهم میچسبه

چقد منی..خخخخخ..من دوسدارم وقتی از خونه مامانم یا مادرشوهرم میام بهم غذا بدن بیارم یکی دوروز نپزم ولی تو این ۸سال متاهلی نامردا هیجوقت اینکارو نکردن حتی توی بارداری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشه از دستپختش تعریف میکنم مثلا ابگوشتای من خودمو بکشم به خوشمزگی آبگوشت مادرشوهرم نمیشه همیشه ...

من اگر جای شما بودم همین الان پامیشدم قورمه میپختم 

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
چقد منی..خخخخخ..من دوسدارم وقتی از خونه مامانم یا مادرشوهرم میام بهم غذا بدن بیارم یکی دوروز نپزم ول ...

قرمه بوش میخوره اصلا بهم نمیچسبه ولی هیچکس برام درست نمیکنه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
چرا فکر میکنی نمی دونن؟!!والا یه قابلمه پر قورمه سبزیفوقش دو وعده یا سه وعده بشه !خب پس فکر کردی اون ...

چرا بارها دعوت کردم و هر بار کلی تعریف کردن حرف من اینه که اینا فکر میکنن من آشپزی نمیکنم مادرشوهرم هر بار بهم میگه فلان غذا راحته این کارو کنی فلان ساعت بار بذاری کاری نداره فوری آماده میشه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

این بار گذشت. ولی بدون گارد گرفتن یه جوری که نشون بدی دلسوز مادرشی باهاش صحبت کن و انقدر هم حرص نخور ...

ممنون عزیزم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

قرمه بوش میخوره اصلا بهم نمیچسبه ولی هیچکس برام درست نمیکنه

اره منم..همیشه دوسداشتم یکی برام زرشک پلو با مرغ درس کنه تو بارداری اینقد دلم میخواست ولی برام دزس نکردن هیچوقت منم دوس نداشتم بهشون بگم چن باری گفتم دوسدارم فک کردم درس میکنن دیدم ن خبری نیس..شوهرم از بیرون گرفت نچسبید بهم..کاش منم ی مامان یا مادرشوهری مثه بقیه داشتم...مخصوصا مامانم ک هیچوقت مادری نکرد برام

حتما اینا عادت به مفت خوری دارن گلم

عادت به مفت خوری نداریم عزیز

به خودمون شک نداریم و از خودمون مطمئنیم

حالا چند وعده بخواد غذای مادرشو بخوره

تن و بدنمون نمی لرزه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

همه ما یه دلبستگی به غذای مامان هامون داریم. من حتی از عطر و بوی غذای مادرشوهرم هم خوشم میاد و همیشه ...

آره بعضی غذاها حتی اگر بهترین سرآشپزهای دنیاهم بپزن بازم عطر غذای مامان رو نمیدن‌‌..من هروقت مامانم‌کلم پلو باکوفته قلقلی درست کنه ومن برم خونشون تاغذا آماده بشه ده بار ضعف میکنم بس که عطرش تمام خونه رو پر میکنه..بعدشم دوتا بشقاب پر میخورم تابترکم😅

پارسا پسرمامان😍
چقد منی..خخخخخ..من دوسدارم وقتی از خونه مامانم یا مادرشوهرم میام بهم غذا بدن بیارم یکی دوروز نپزم ول ...

تو دیگه خیلی آرررره. مشخصه همش غذات اول صبح روی گازه تا جابیفته و وقتی شوورت اومد بگی یه چی پیدا کن بخور دیگه انقد شکمو نباش🤣🤣🤣