خیلی اعصابمو خورد کرد رفته به مامانش گفته بوی قورمه توکوچه پیچیده بود شما پختی مادرشوهرم گفته سبزی خریدم دارم تفت میدم اینم به مامانش گفته هر وقت خورشت درست کردی زیاد درست کن یه قابلمه شو بده ما بذاریم فریزرمون خوبه داشته باشیم بهش گفتم برای چی همچین درخواستی از مامانت کردی زشت نیست الان پیش خودشون نمیگن زنش آشپزی نمیکنه یا دستپختش خوب نیست میگه نه اینجور فکری نمیکنن گفتم تو از کجا میدونی خوبم فکر میکنن در حالیکه من هرروز دارم اشپزی میکنم و قورمه م صدبرابر از خورشت مامانش خوشمزه تر میشه به حدی عصبیم کرد که تن و بدنم میلرزه
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
ازخدات باشه من همیشه دوسدارم یکی اماده برام بیاره اینقد بهم میچسبه
چقد منی..خخخخخ..من دوسدارم وقتی از خونه مامانم یا مادرشوهرم میام بهم غذا بدن بیارم یکی دوروز نپزم ولی تو این ۸سال متاهلی نامردا هیجوقت اینکارو نکردن حتی توی بارداری
چرا فکر میکنی نمی دونن؟!!والا یه قابلمه پر قورمه سبزیفوقش دو وعده یا سه وعده بشه !خب پس فکر کردی اون ...
چرا بارها دعوت کردم و هر بار کلی تعریف کردن حرف من اینه که اینا فکر میکنن من آشپزی نمیکنم مادرشوهرم هر بار بهم میگه فلان غذا راحته این کارو کنی فلان ساعت بار بذاری کاری نداره فوری آماده میشه
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
این بار گذشت. ولی بدون گارد گرفتن یه جوری که نشون بدی دلسوز مادرشی باهاش صحبت کن و انقدر هم حرص نخور ...
ممنون عزیزم
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
همه ما یه دلبستگی به غذای مامان هامون داریم. من حتی از عطر و بوی غذای مادرشوهرم هم خوشم میاد و همیشه ...
آره بعضی غذاها حتی اگر بهترین سرآشپزهای دنیاهم بپزن بازم عطر غذای مامان رو نمیدن..من هروقت مامانمکلم پلو باکوفته قلقلی درست کنه ومن برم خونشون تاغذا آماده بشه ده بار ضعف میکنم بس که عطرش تمام خونه رو پر میکنه..بعدشم دوتا بشقاب پر میخورم تابترکم😅