2777
2789
عنوان

شوهرم از مامانش خواسته قورمه بپزه برامون

| مشاهده متن کامل بحث + 5670 بازدید | 162 پست

تجربه ثابت کرده تو نی نی سایت وقتی یکی دو تا پست اول نظر میدن، بقیه طبق همون نظرشونو میگن.

بنظر من کارش جالب نبوده. بعضی مردها درک نمی کنن دیگه پسر خونه نیستن. اگر قورمه سبزی میخواد بگه خانمش بپزه. مگه اینکه دعوت کنن مامانش بپرسه چی بپزم براتون اینم بگه قورمه سبزی. 

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
ممنون عزیزم بذارید پای تجربه کمم از زندگی🌸

نمیدونم چرا فکر میکردم چندین ساله ازدواج کردید و با دو سه تا بچه قد و نیمقد تصورتون‌ کردم 😂 خودتو ناراحت نکن الکی

خوشبخت باشید 🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی جنبه نباش فوری درخواست دوستی میدی که چی ؟!حرفی داری همین جا بزن !اولا که فکر کردم کاربر زن هستی ک ...

یه جور میگی در خواست دوستی میدی که انگار اومدم در خونتون و دارم با لگد در میزنم و میگم بیا بیرررون. ملکه ذهن کی بودی تووو. دستم خورده. من تازه عضوی از اعضاشدم. 

سلام و عرض احتراممن به عنوان یک شنونده موضوع، کاملا حق رو به شما میدم و دقیقا ممکنه مادرشوهر گرامی، ...

ممنون که وقت گذاشتید🙏

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

از دید شما خب حق داشتی ناراحت باشی اما زرنگ باش الکی با شوهرت دعوا نکن اتفاقا هر وقت مادرشو دیدی بگو وای دستتون درد نکنه قربونتون مامان جون شنیدم فلانی گفته قرمه بپزین اخه از بس تنبله بهش میگم سبزی بگیر گوشت بخر بپزم خودم زحمت نده به مامان اما خب پسر خودتونه دیگه میشناسینش یکم تنبلیش میاد بره خرید گفت حالا مامان اماده داره 

واسه فریزر که اصلا خوب نیست کلا خراب میشهبعد اینکه آره میدونم منظورتو منم خودم شوهرم گاهی اوقات چیزی ...

آخه مشکل اینجاست مثلا من خواهرام دعوتمون کنن اولا به زور منو همراهی میکنه اگرم بیاد مثلا غذایی بهم بدن عصبی میشه گارد میگیره که حق نداری باخودت بیاری حتی اگه غذا نذری باشه بازم نمیگیره مامانم که تاوقتی زنده بود حسرت ب دل بود ما ی وعده بریم بمونیم خونش همش ی ساعت میرفتیم برمیگشتیم خب اگه بحث دلتنگی برای دستپخت مادر منم گاهی دلم تنگ میشد اما توجه نمیکرد

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

تجربه ثابت کرده تو نی نی سایت وقتی یکی دو تا پست اول نظر میدن، بقیه طبق همون نظرشونو میگن.بنظر من کا ...

دقیقا 

نمیدونم چرا فکر میکردم چندین ساله ازدواج کردید و با دو سه تا بچه قد و نیمقد تصورتون‌ کردم 😂 خودتو ن ...

ممنون عزیزم نه بابا چهارساله ازدواج کردم🫣

اصلا هم زشت نیست ما مادرشوهرا دوست داریم غذای خوب می پزیم شما عروسا و پسرامونم بخورین

والا منظور بدی هم نداریم 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
یه جور میگی در خواست دوستی میدی که انگار اومدم در خونتون و دارم با لگد در میزنم و میگم بیا بیرررون. ...

آها .... دستت خورده ..... 

حالا دیگه یاد گرفتی دستت نخوره ! 

یه کم شعور بودن توی سایت رو داشته باشید شماها

اینهمه آدم داریم کامنت میدیم و ریپلای میزنیم 

فقط نر ها فوری می پرن تو دایرکت !

حرف زدن درست رو که بلد نیستی حداقل شعور داشته باش از این به بعد !

دیگه هم من رو ریپ نزن

بدم میاد 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊