2777
2789
عنوان

چقد طول میکشه ک با گاز بمیری

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرش مجبور شد اعتراف کنه از خط خودم ک دستش بوده بهش پیام داده بود ک اونم دراوردمدیگ راه پس و پیش ندا ...

چطور تونسته هول 

اخه بگو مردتیکه بچت وقته به دنیا بیاد چطور دلت اومد 

خودکشی راهش نیست بچت چی میشه پس اونکه گناهی نداره

بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.

فقط نمیخام باشمنمیخام بخدا نمیخام بخاطر بچه حتی ازین بچه هم بدم میاد ک بخاطرش مجبورم تحمل کنم

همین بچه بزار بدنیا بیاد حالت ازین رو به اون رو میشه ولی اگه بخوای جداشی واقعا حق داری 

اما هیچوقت از مرگ نگو یه زندگی دیگه دستای توعه

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
چطور تونسته هول اخه بگو مردتیکه بچت وقته به دنیا بیاد چطور دلت اومد خودکشی راهش نیست بچت چی میشه پس ...

خودشم گریه میکنه

همه توی شوکیم 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

سرماسوز تو همیشه انگاری از بود گاز هراس داری و وسواس عجیبی نسبت به این بودا ری 

که یه وقت ادم نمیره 

چرا بازم تو فکر گاز رفتی 

محکم وایسا حالا حالا ها کارداری 

همه از این مشکلات تا بخواهی دارند نی نی سایت پره از خیانتهای رنگی و جورواجور از انواع مدلهای خیانت 

فقط نمیخام باشمنمیخام بخدا نمیخام بخاطر بچه حتی ازین بچه هم بدم میاد ک بخاطرش مجبورم تحمل کنم

چ حرفا… تو خودت ننه بابا داری برو بچتو بدنیا بیار بدش دست باباش ببینم چ گوهی نیخاد بخوره 🥴ب گ و ه خوردن میوفته مث سگ هار… بعدشم اللن ی عده بمن میگن بی ادب ک مهم نیس ولی طلاق بگیر برو راحت زندگی کن عاشقی هم بریز دور عشق وجود نداره حاجی مزخرف محضه ! تو ایران عشق حرمت نداره و مرد ها هم بی غیرت و هوس بازن

🐈‍⬛

خودشم گریه میکنههمه توی شوکیم

عزیزم تو الان علاوه بر زندگی و اینده خودت باید واسه اون بچه هم تصمیم بگیری

خوب فکراتو بکن و بهترین کارو انجام بده 

اگه پشتوانه و پول داری که بهتره جدا بشی تو همین سایت ببین چند نفر گفتن برای بار دوم و سوم خیانت دیدن کسی که خیانت میکنه به ندرت پیش میاد دوباره تکرارش نکنه 

حالا اگه در حد چت و اینام میبود یه حرفی ولی جنسی...🤦🏻‍♀️

بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.

اسی جان حالت خوبه؟چه خبربهتری

نه داغون شدم اصلا نمیتونم باور کنم ک زندگیم اینجوری پاشیده ازهم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

نه داغون شدم اصلا نمیتونم باور کنم ک زندگیم اینجوری پاشیده ازهم

به جای هر واکنش بچگانه، خونسردیت رو حفظ کن. برو پیش پدرمادرت و براشون تعریف کن.

شوهرت هر غلطی هم کرده باشه شما الان پا به ماهی. اولویتت رو بزار زایمانت بعدش فرصت برای تعیین تکلیف شوهرت هست.