با سلام و احترام. پسری 25 ساله و مجرد هستم. در حال حاضر احساس میکنم دلم نمیخواد بچه دار بشم. به نظرتون آیا این حس موقتیه یا دائمی؟ یعنی ممکنه بعدا نظرم عوض بشه؟ برای این میپرسم چون این مسئله برای ازدواج محدودم میکنه. آخه برای یافتن شریک مناسب زندگی اینقدر فاکتورهای مهمتری باید در نظر گرفت تا از لحاظ شخصیتی باهم جور در بیاییم که دیگه جایی واسه پرداختن به این مسئله باقی نمیمونه که بخوام طرف مقابلم هم مثل خودم بچه دلش نخواد. یعنی اگه بخوام حتما یه زنی پیدا کنم که هم شخصیتش باهام سازگار باشه و هم مثل خودم بچه نخواد شاید تا 50 سالگی هم همچین زنی گیرم نیاد. حالا به نظرتون این احساسم(بی حوصلگی برای بچه داری) یه حس موقتیه؟
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
اره خب موقتیه ....پس فردا ک بچه های کوچیکه بقیه رو ببینی ببینی ک بابا شدن صد درصد نظرت عوض میشه
همین الان یه دخترخاله کوچولو دارم که 6 ماهشه. خیلی هم دوستش دارم. ولی خب بازم حوصله ندارم خودم بچه داشته باشم. البته شاید این احساس برای اکثر افراد تا قبل از بچه دار شدن تا حدی طبیعی باشه. چون به هر حال مسئولیت های بچه داری سخته.