2777
2789
عنوان

اگه یک میلیارد پول نقد پیداکنین حاضرین دنبال صاحبش بگردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی احسان علیخانی رو ب یک میلیارد ترجیح میدی😂😂

شوهرم میگه مجبورید به صاحبش برگردونید. چون اگه ۱ میلیارد یکهو بره تو حسابتون فردا اطلاعات دم خونتونه که توضیح بدید پول رو از کجا اوردید😂😂😂

شوهرم میگه مجبورید به صاحبش برگردونید. چون اگه ۱ میلیارد یکهو بره تو حسابتون فردا اطلاعات دم خونتونه ...

جدی؟؟؟یعنی اینقدر اطلاعات میگیره؟😖😖

پس حواسم باشه

بعدشم اگه من طلا یا پولم رو گم کنم از کوتاهی خودم بوده و کسی ازم دزدی نکرده..دزدی اون وقتی اتفاق میف ...

طرز فکرت صحیح نیست دزدی شاخ و دم نداره پولی پیدا کردی میتونی به صاحبش بدی نمیدی میشه دزدی اون پول ما شما نبوده و نیست که بخوای براش جشن بگیری .

خدایا چنان کن سرانجام ما تو خوشنود باشی و ما رستگار🙏🙏🙏
طرز فکرت صحیح نیست دزدی شاخ و دم نداره پولی پیدا کردی میتونی به صاحبش بدی نمیدی میشه دزدی اون پول ما ...

خب با پوله باید چیکار کنیم اگ صاحبش پیدا نشد؟

وحشتناک. میگه پول زیاد یکهو به حسابتون واریز بشه باید پاسخگو باشید که به چه دلیل بوده

اخه من نقشه کشیدم اول باهاش یک خونه بخرم ۵۰۰میلیون بعد ۲۰۰میلیونش رو بزنم ب یک شغلی و مابقیش رو بزادم تو حساب بانکیم..فک نمیکنم مبلغ بالایی باشه😀

جالبه چند وقت پیش یک کوهنورد تو هیمالیا یک صندوقچه کوچیک جواهرات پیدا کرده بود که خیلی خیلی ارزش داشت. بعد تحقیق کردن که مربوط به یک ماهاراجه هندی بوده که هواپیماش تو اون منطقه سقوط کرده و مرده. بعد دنبال ورثه اون مهاراجه بودن که اگر ورثه ای نداشته باشه صندوقچه به این کوهنورد میرسه چون اون پیداش کرده

جالبه چند وقت پیش یک کوهنورد تو هیمالیا یک صندوقچه کوچیک جواهرات پیدا کرده بود که خیلی خیلی ارزش داش ...

واای این کوهنورده چقدر خنگ بوده خدایااا😖😖اخه دیگ صندوقچه وسط کوها حلاله حلاله😁

باید اینقدر دنبال صاحبش بگردی تا پیدا کنی دقیق نمیدونم چند سال و اگر از موعد مقرر گذشت و پیدا نکردی باید به نیت همون شخص به کسی که بهش میرسه انفاق کنی ،فکر کنم هر وقت هم امد دنبال پولش باید بهش بدی ،کاری که ما چند ساله داریم می کنیم چون مغازه داریم و کارت اشتباه می کشند .پیدا نشد از طرفشون انفاق می کنیم .

خدایا چنان کن سرانجام ما تو خوشنود باشی و ما رستگار🙏🙏🙏