مامانی،ام مدیر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 5136 عنوان اگه یک میلیارد پول نقد پیداکنین حاضرین دنبال صاحبش بگردین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 95 پست از چندساله فکرم درکیره این موضوعه گاهی باخودم میگم اره پس میدم شاید مال یک نیازمنده😂اما گاهی باخودم میگم شاید خدا بامن فرستاده و کلی نقشه میکشم برا خرج کردنش🙄🙄و حاضر نیستم پس بدم... دستور پخت غذاهای خوشمزه برا نی نی ها 1396/11/22 | 16:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا8 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5845 آره حتما من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
طراوت4 عضویت: 1395/06/20 تعداد پست: 2985 میگم جهنم خیلی هم جای بدی نیستا نیست یه کم گرمه فقط 😆😆😆 می ارزه بر میدارم برا خودم😆😆😆😆😆😆😆 تازشم هنوز کسی نرفته جهنمو برگرده ببینن گرمه یا نه برو حالشو ببر با پولا
مامانی،ام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 5136 میگم جهنم خیلی هم جای بدی نیستا نیست یه کم گرمه فقط 😆😆😆 می ارزه بر میدارم برا خودم😆😆😆😆😆😆😆 😂😂😂والا این دنیامون کجهنمه اون دنیا هم ک قراره بازم بریم جهنم پس لااقل بزار این دنیارو بهشت کنیم 😂 دستور پخت غذاهای خوشمزه برا نی نی ها
مامانی،ام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 5136 معلومه که برمیگردونم وگرنه با دزدی فرقی نداره واه خواهر دزدی چیه میخواست مراقب پولاش باشه😔😖 دستور پخت غذاهای خوشمزه برا نی نی ها
خانم_تنها2 عضویت: 1390/04/04 تعداد پست: 1242 حتما به صاحبش برمیگردونم. اینجور پولا خوردن نداره خدایا دوستت دارم
سلین۲۱ عضویت: 1396/04/17 تعداد پست: 4161 😂😂😂والا این دنیامون کجهنمه اون دنیا هم ک قراره بازم بریم جهنم پس لااقل بزار این دنیارو بهشت کنیم ... اره والا😅 😍خاطره ی زایمان من😍
مامانی،ام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 5136 من پس میدم و بهش میگم منو به برنامه ماه عسل معرفی کنه منم برم ماه عسل احسان علیخانی ازم تشکر کنه😋😋 ... یعنی احسان علیخانی رو ب یک میلیارد ترجیح میدی😂😂 دستور پخت غذاهای خوشمزه برا نی نی ها
ffffffffmmmm عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 4494 یعنی احسان علیخانی رو ب یک میلیارد ترجیح میدی😂😂 دیه شاد طرف نصفیشو بم بده بخاطر ابروش😄😄 خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارودوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا ودرد دلامگوش میدن..دوستون دارم🌷❤
مامانی،ام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 5136 حتما به صاحبش برمیگردونم. اینجور پولا خوردن نداره اتفاقا یک میلیارد رو خیلی راحت میشه خورد😔تازه بچه ها و نوه هامونم میخورن😁😁 دستور پخت غذاهای خوشمزه برا نی نی ها
baran59 عضویت: 1395/05/22 تعداد پست: 11248 هنوز که پیدا نکردی عزیزم بذار هر وقت پیدا شد در موردش حرف میزنیم😁 هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
matiiik عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 4715 نه این یکی از ارزوهامه وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26268 برميگردونم..اگه نگهش دارم از عذاب وجدان ميمرم پولام كوفتم ميشه😂😨 من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
مامانی،ام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 5136 هنوز که پیدا نکردی عزیزم بذار هر وقت پیدا شد در موردش حرف میزنیم😁 اخه میترسم میدا کنم جو گیرشم برم پس بدم ب صاحبش😅تورو خدااگه پیداکردم تاپیک زدم نذارین پس بدم پول رو😂 دستور پخت غذاهای خوشمزه برا نی نی ها
آوا8 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5845 برميگردونم..اگه نگهش دارم از عذاب وجدان ميمرم پولام كوفتم ميشه😂😨 منم از عذاب وجدان مطمئنم کارم به بیمارستان میکشه😂😂 من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤