2777
2789
عنوان

اگه یک میلیارد پول نقد پیداکنین حاضرین دنبال صاحبش بگردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون درگيري هاي فكريت برم بانو ! هههه ، اما خدايي از اين جور فانتزيها خيليا براي خودشون توي يه دوره اي داشتن ، بهش زياد فكر كني حتما گيرت مياد اون پول ، من چهارده سالم كه بود توي روياهام از بانك پنجاه تومن برنده شدم و باهاش ماشين خريدم و باهاش كلي ويراژ ميدادم و .... دو صورتي كه نه حساب بانكي داشتم و نه گواهينامه ! اما پارسال پنج ميليون برنده شدم از بانك ، يه صفرش كم شد روياهام ولي بهش رسيدم ههههه

براي من پيش اومده كه توي اتوبان كنار زديم تا از صندوق چيزي بردارم كنار ماشين يه كيف پول شيك با كلي پول پيدا كردم كه اصلا نشمردم ولي كلي تراول بود با كلي كارت و اينا ، زنگ زدم بانك قوامين شمارم رو دادم گفتم به صاحب كارت بگيد پيدا كردم اينجا وايسادم بياد بگيره ، دو ساعت معطل شدمطرف نميدونست گم كرده ، بانك بهش زنگ زده بود تازه متوجه شده بود ، برگشت تا كيف رو گرفت جلوي خودم پولاش رو در آورد شروع كرد به شمردن ! منم گفتم عجبببب ! 

نمیتونم با وجدانم کنار بیام , حتما بهش برمیگردونم
شاید پول کارگر میده , خرجش زیاده .. خودم میزارم جاش که الان چقدر ناراحته
یکی 150 میلیون پول ما رو خورد به اینخاطر که شنیده بود مال پولداریم ولی نمیدونه چه ضربه ای به زندگی ما زده .. خدا ازش نگذره , سرطان بشه از گلوش بزنه بیرون

باید اینقدر دنبال صاحبش بگردی تا پیدا کنی دقیق نمیدونم چند سال و اگر از موعد مقرر گذشت و پیدا نکردی ...

ببخش پول و باید رد مظالم بدین بعد از اینکه گشتین و صاحبش و پیدا نکردین به وسیله مرجعتون باید پیگیری کنید که پول یا طلای پیدا شده را باید چه کار کرد خلاصه پروسه سختی داره برای رستگار شدن خدا خودش کمکون کنه 

خدایا چنان کن سرانجام ما تو خوشنود باشی و ما رستگار🙏🙏🙏