2777
2789
عنوان

اگه یک میلیارد پول نقد پیداکنین حاضرین دنبال صاحبش بگردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 95 پست
میگم جهنم خیلی هم جای بدی نیستا نیست یه کم گرمه فقط 😆😆😆 می ارزه بر میدارم برا خودم😆😆😆😆😆😆😆

تازشم هنوز کسی نرفته جهنمو برگرده ببینن گرمه یا نه برو حالشو ببر با پولا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم جهنم خیلی هم جای بدی نیستا نیست یه کم گرمه فقط 😆😆😆 می ارزه بر میدارم برا خودم😆😆😆😆😆😆😆

😂😂😂والا این دنیامون ک‌جهنمه اون دنیا هم ک قراره بازم بریم جهنم پس لااقل بزار این دنیارو بهشت کنیم 😂

من پس میدم و بهش میگم منو به برنامه ماه عسل معرفی کنه منم برم ماه عسل احسان علیخانی ازم تشکر کنه😋😋 ...

یعنی احسان علیخانی رو ب یک میلیارد ترجیح میدی😂😂

یعنی احسان علیخانی رو ب یک میلیارد ترجیح میدی😂😂

دیه شاد طرف نصفیشو بم‌ بده بخاطر ابروش😄😄

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

هنوز که پیدا نکردی عزیزم بذار هر وقت پیدا شد در موردش حرف میزنیم😁

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
هنوز که پیدا نکردی عزیزم بذار هر وقت پیدا شد در موردش حرف میزنیم😁

اخه میترسم میدا کنم جو گیرشم برم پس بدم ب صاحبش😅

تورو خدااگه پیداکردم تاپیک زدم نذارین پس بدم پول رو😂

برميگردونم..اگه نگهش دارم از عذاب وجدان ميمرم پولام كوفتم ميشه😂😨

منم از عذاب وجدان مطمئنم کارم به بیمارستان میکشه😂😂

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤